PharmEc Software - la cea de-a doua editie a conferintei nationale de infomatizare a sistemului de sanatate

BUCURESTI - 8 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Compania PharmEc Software a participat la conferinta nationala “Managementul informatiei si infomatizarea sistemului de sanatate”, organizata de Casa de Asigurari de Sanatate Iasi. Anul acesta au fost prezenti la conferinta aproximativ 150 de participanti medici si specialisti in domeniul informatic, care au gasit aici solutia informatica potrivita.

Compania noastra s-a prezentat cu aplicatia “PharmEc Cabinet”, destinata gestionarii activitatii cabinetelor de familie si policlinicilor. Este vorba de un instrument util, la indemana oricarui medic. In spatele unei interfete bine structurate si simplu de utilizat, trebuie spus ca aplicatia poate cuprinde un volum mare de informatii, iar timpul alocat gestionarii lor scade considerabil.
Pe toata durata celor trei zile de conferinta, specialistii PharmEc Software au sustinut demonstratii si au dicutat cu participanti despre beneficiile aplicatiei PharmEc Cabinet. Programul, dezvoltat cu implicarea directa a medicilor, asigura acoperirea tuturor problemelor ce pot aparea. El creste randamentul medicilor si al clinici medicale, deoarece normele legale si nomenclatoarele sunt integrate transparent in aplicatie (punctajele de raportat sunt calculate automat, iar utilizatorul este indrumat in completarea formularelor si selectarea optiunilor). Actualizarea aplicatiei se face automat, prin internet.
“Numarul mare de farmacii si depozite care utilizeaza programele oferite de noi demonstreaza experienta pe care o are PharmEc Software in domeniul aplicatiilor din sistemul medical. Participand la aceasta conferinta, am avut ocazia, pe de o parte, sa facem cunoscuta aplicatia PharmEc Cabinet, recent lansata pe piata, factorilor de decizie din sistemul sanitar, iar pe de alta, sa analizam viitoarele directii de dezvoltare ale aplicatiei, pentru a satisface nevoile tuturor clientilor” considera Cristian Zachiteanu, Consultant implementare ERP.

Despre PharmEc Software

PharmEc Software este o companie cu capital integral romanesc, distribuitoare de solutii informatice pentru managementul afacerii. Firma dezvolta solutii informatice complete pentru companii din domeniul farmaceutic si medical, dar si pentru intreprinderi mijlocii si mari, cu activitate complexa de productie.
PharmEc Software
B-dul Iuliu Maniu, nr. 6
Sector 6, Bucuresti
Tel: (021) 4085040 / 1 / 2
Fax: (021) 4105044

office@pharmec.ro