Sase luni de PharmEc Software

BUCURESTI - 31 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Compania de productie si servicii IT, PharmEc Software, anunta o crestere constanta a numarului de clienti, in primele doua trimestre ale lui 2005.

Sase luni de PharmEc Software

A trecut jumatate de an de cand Montero Soft si-a improspatat imaginea, cu noul brand PharmEc Software. Un prim bilant arata ca numarul clientilor care au implementat aplicatia informatica PharmEc Farmacie a depasit cifra de 1.000, cu 30% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Lor li se adauga clientii care folosesc aplicatia de gestiune si contabilitate PharmEc Depozit, aplicatiile PharmEc Lant de farmacii, PharmEc Lant de distributie si PharmEc 3. Cu totii au putut beneficia de servicii si produse noi, precum preluarea automata a facturilor de la furnizori sau serviciul de Help-Desk. A crescut calitatea service-ului oferit, iar compania a atins cifra de afaceri prognozata.

“Dezvoltarea companiei si maturizarea la care a ajuns au dus, in acest an, la consolidarea pozitiei pe piata romaneasca de software. O mare parte din succesul pe care il avem acum se datoreaza personalului specializat care acopera functiile de dezvoltare a aplicatiilor software, intretinere hardware si software, formare de personal pentru clienti, marketing si vanzari”, spune Rares Tudorache, Director General, PharmEc Software.

Despre PharmEc Software

PharmEc Software este o companie cu capital integral romanesc, distribuitoare de solutii informatice pentru managementul afacerii. Firma dezvolta solutii informatice complete pentru companii din domeniul farmaceutic si medical, dar si pentru intreprinderi mijlocii si mari, cu activitate complexa de productie.
PharmEc Software
B-dul Iuliu Maniu, nr. 6
Sector 6, Bucuresti
Tel: (021) 4085040 / 1 / 2
Fax: (021) 4105044
office@pharmec.ro