Mai aproape de clienti: noul website Pharmec.ro

BUCURESTI - 24 iunie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Noul website Pharmec.ro reflecta orientarea companiei spre furnizarea de solutii pentru eficientizarea activitatii clientilor: farmacii, lanturi de farmacii sau cabinete medicale. Conceput sub forma unui portal, noul website, disponibil la adresa www.pharmec.ro, este simplu de utilizat si accesibil, permitand utilizatorilor sa gaseasca usor informatiile cautate, inclusiv plecand din pagina de baza.

Noua structura a portalului pune pe primul plan modul in care tehnologia Pharmec ii ajuta pe clienti in business-ul zilnic:
- Solutii pentru farmacii
- Pharmec pentru farmacii – facilitati, beneficii, module, solutie completa, referinte;
- Pharmec pentru lanturi farmaceutice – module, beneficii, solutie completa;
- Solutii pentru medici
- Pharmec pentru cabinete medicale – beneficii, pachete de servicii, referinte;
- Pharmec – viziune, istoric, reprezentanti, contact, stiri;
- Suport.

Pharmec este unul dintre principalii furnizori de solutii software pentru industria de sanatate din Romania, avand o experienta de peste 11 ani in domeniu. Pharmec dispune si de o retea nationala de reprezentanti in toate zonele tarii, ce ofera servicii complete de suport, intretinere si service in toate judetele tarii, pentru aplicatiile soft din portofoliu.

„Piata aplicatilor soft pentru industria de sanatate este foarte competitiva. Pe buna dreptate, clientii isi doresc programe si servicii de calitate. Pe langa solutiile performante Pharmec, oferim si serviciile conexe, dezvoltate consultandu-ne cu clientii. Acest nou website ne va ajuta sa fim mai deschisi, mai aproape de partenerii si clientii nostri”, a declarat Georgian Rosu, Directorul General Pluriva, companie ce detine brandul Pharmec.

Pentru mai multe detalii sau pentru orice intrebari, sugestii, observatii sau propuneri, va rugam sa ne scrieti la adresa office@pharmec.roAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. .

Despre Pluriva

Pluriva este o companie IT furnizoare de soluţii informatice complete pentru domeniul sanatatii, ERP, outsourcing de software şi sisteme hardware. Scopul Pluriva îl constituie eficientizarea modelului de business al clienţilor şi creşterea performanţei şi profitabilităţii acestora.
Telefon: +4 021 408 50 40
Fax: +4 0372 870 413
Adresa: Splaiul Independentei 319, Cladirea OB 19A, Centrul de afaceri SEMA PARK, Cod postal 060044, Sector 6, Bucuresti, Romania
Web: www.pluriva.com
office@pharmec.ro