PharmEc Software si Optima Group au prezentat la Hotelul Mariott solutii informatice pentru eficientizarea distributiei si productiei in domeniul farmaceutic

BUCURESTI - 1 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Miercuri 25 aprilie, Salonul C al Hotelului Marriott a gazduit evenimentul 'Cum sa eficientizezi activitatea de distributie si productie in segmentul farmaceutic?' Evenimentul a fost organizat de PharmEc Software (www.pharmec.ro) si Optima Group (www.optima.ro) si s-a adresat directorilor generali, comerciali, economici si ai departamentelor informatice din cadrul firmelor ce activeaza in domeniul farmaceutic.

PharmEc Software si Optima Group au prezentat la Hotelul Mariott  solutii informatice pentru eficientizarea distributiei si productiei in domeniul farmaceutic

In prima sectiune a evenimentului, Marius Pascu, Sales Manager PharmEc Software si Gabriel Chiva, Managing Partner-Sales&Marketing, Optima Group, au oferit prezentari ale companiilor pe care le reprezinta. In continuare, Georgian Rosu, Director General, PharmEc Software a prezentat pe larg produsul Xymbol, o solutie completa pentru automatizarea activitatilor de logistica si distributie. Prezentarea a fost sustinuta prin materiale video care au oferit un exemplu concret, cel al implementarii Xymbol la depozitul de produse farmaceutice al distribuitorului Montero S.A. In finalul primei parti, Eugen Diaconeasa, director de dezvoltare la PharmEc Software, a prezentat produsul Clear View, un instrument ce ofera vaste posibilitati de analiza de business pentru top si middle management.

In sectiunea a doua, Gabriel Chiva a vorbit despre beneficiile implementarii solutiei de automatizare a fortei de vanzari Optimal Sales&Merchandising. Solutia utilizeaza echipamente mobile pentru automatizarea activitatilor de teren ale agentilor de vanzari. Optima Group este o companie implicata in dezvoltarea de aplicatii informatice integrate si in oferirea de consultanta in tehnologia informatiei. Principalele domenii de activitate sunt: solutiile de comunicare, aplicatiile pentru dispozitive mobile si outsourcing pentru piete externe.

Despre Pluriva

PharmEc Software are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru intreprinderile mari si mijlocii, cu activitate complexa de distributie. Compania are o experienta consistenta in zona de healthcare, fiind unul dintre principalii furnizori de aplicatii pentru industria medicala si farmaceutica. Alte domenii de expertiza sunt: planificarea resurselor intreprinderilor (ERP), sisteme de gestionare a depozitelor (WMS), analiza de business (Business Intelligence), servicii informatice personalizate pentru clienti internationali (outsourcing pentru companii din Franta, Australia, Statele Unite si Marea Britanie).

Optima Group este o companie cu capital privat implicata in dezvoltarea de aplicatii informatice integrate si in oferirea de consultanta in tehnologia informatiei. Optima se concentreaza pe realizarea unor solutii complete in domeniul dispozitivelor mobile si al codurilor de bare si promoveaza activ propriile produse: solutie de automatizare a fortei de vanzari (Optimal Sales & Merchandising), solutie pentru gestiunea depozitelor (Optimal Warehouse), solutie pentru inventariere mijloace fixe si calcul al amortizarii (Optimal Fixed Assets) si solutie de automatizare a fortei de service (Optimal Mobile Service).

PharmEc Software si Optima Group sunt Microsoft Gold Certified Partners.

Bogdan Barbu
PR Manager
PharmEc Software
Tel: 408 50 40
Fax: 408 50 44
Email: bogdan.barbu@pharmec.ro

Gabriel Chiva
Managing Partner
Optima Group
Tel: 322.60.33
Fax: 322.60.61
E-mail: gabriel.chiva@optima.ro

bogdan.barbu@pharmec.ro, gabriel.chiva@optima.ro