Cum ar putea sa ne fie mai bine, lucrind mai simplu, mai placut si mai eficient?

BUCURESTI - 22 august 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

In septembrie va avea loc la Bucuresti un nou curs deschis ce isi propune sa abordeze elementele fundamentale ale Lean Six Sigma

"Oricînd iei o decizie, cel mai bun lucru este sa iei decizia corecta, urmatorul lucru bun este sa iei o decizie proasta, iar cea mai nefavorabila alegere este sa decizi sa amini luarea unei decizii."

Theodore Roosevelt

Philean are placerea sa va invite sa descoperiti citeva dintre principiile si instrumente utile pentru a face sa ne fie mai bine, lucrind mai placut si mai eficient, luind parte la un curs de initiere in Lean Six Sigma, organizat la Bucuresti, in perioada 26 – 28 septembrie 2011.

Participarea la acest curs va va permite sa aflati mai multe informatii despre o serie de metode utile de management si imbunatatire a proceselor desfasurate intr-o organizatie, a caror aplicare duce la reducerea consumurilor si a costurilor prim eliminarea pierderilor curente, cresterea productivitatii, imbunatatirea competitivitatii. Aceste obiective pot fi atinse deoarece cursul are o structura flexibila si se utilizeaza metoda activa de formare, care implica alternarea partilor de aport teoretic cu lucrul in grup (exercitii, simulari, jocuri de roluri, schimburi de experienta, studii de caz, discutii etc.).

Dupa incheierea cursului, Philean asigura suport la distanta pentru primele 6 luni de aplicare a principiilor si metodelor abordate pe parcursul pregatirii. Astfel, la cerere, veti primi raspunsuri si propuneri pentru rezolvarea punctuala a unor probleme aparute pe parcursul primului proiect propriu-zis de imbunatatire realizat.

Agenda:

Ziua 109:00 – 09:30 Bun venit09:30 – 11:00 Introducere in Lean Six Sigma – elemente de baza (principii, pierderi, instrumente principale)11:00 – 11:15 Pauza11:15 – 13:00 Discutii, exemple si simulare Lean13:00 - 14:00 Pauza de prinz14:00 – 15:30 Premise Lean: munca standardizata, procese stabile15:30 – 15:45 Pauza15:45 – 16:30 VSM – Harta fluxului de valoare16:30 – 17:00 Recapitulare Ziua 1 si discutiiZiua 209:00 – 09:30 Recapitulare Ziua 109:30 – 11:00 Managementul fluxului de productie: fluxuri Push – Pull, flux continuu, JIT, Heijunka, KANBAN, SMED11:00 – 11:15 Pauza11:15 – 13:00 Simulare flux Push – Pull13:00 - 14:00 Pauza de prinz14:00 – 15:30 Managementul fluxului de productie: fluxuri Push – Pull, flux continuu, JIT, Heijunka, KANBAN, SMED (cont.)15:30 – 15:45 Pauza15:45 – 16:30 Introducere in metodologia Six Sigma16:30 - 17:00 Recapitulare Ziua 2 si discutiiZiua 309:00 - 09:30 Recapitulare Ziua 209:30 - 11:00 Managementul locului de munca: 5S, management vizual, Poka Yoke11:00 – 11:15 Pauza11:15 – 13:00 Indicatori Lean13:00 - 14:00 Pauza de prinz14:00 – 15:00 Evaluare Lean15:00 – 16:30 Etape pentru transformarea Lean16:30 – 17:00 Discutii finale si evaluare curs

Mai multe detalii puteti obtine intrind in dialog pe http://www.leanblog.ro.

Despre Philean Consult SRL

Philean a apărut în 2005 din îmbinarea a două elemente: Phi + Lean = PRIETENIE. Principalul scop este furnizarea de servicii complexe în domeniul îmbunătăţirii continue a performanţelor, fie că este vorba de performanţe umane, organizaţionale sau tehnice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/philean-consult-srl/cum-ar-putea-sa-ne-fie-mai-bine-lucrind-mai-simplu-mai-placut-si-mai-eficient