Amintiri de Craciun- Sedinte foto Craciun 2019

BUCURESTI - 14 octombrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Pranzul din ziua de Craciun petrecut in familie ori o vacanta la munte, intr-o cabana cu semineu iti
vor crea o suita de amintiri frumoase. Dar parca nimic nu se compara cu un album fotografii
profesionale realizate in cadrul unei sedinte foto Craciun intr-un studio cu decor de iarna. Sunt amintiri care raman pentru totdeauna.

sedinte foto de craciun 2019

sedinte foto de craciun 2019

 Mai sunt doar doua luni pana la Craciun, una dintre cele mai indragite sarbatori religioase de catre romanii de toate varstele. Este momentul ideal pentru a crea amintiri care sa dureze o viata. Iar asta se poate face cu ajutorul unei sedinte foto Craciun. 

Cotea Razvan

Amintiri de Craciun - Fotograf Cotea Razvan

 

Pranzul din ziua de Craciun petrecut in familie ori o vacanta la munte, intr-o cabana cu semineu iti vor crea o suita de amintiri frumoase. Dar parca nimic nu se compara cu un album fotografii profesionale realizate in cadrul unei sedinte foto Craciun , intr-un studio cu decor de iarna. Sunt amintiri care raman pentru totdeauna.

 

Astazi, toata lumea are un telefon mobil cu camera foto si realizeaza zeci, sute de poze cu diferite ocazii, fie ca e vorba despre serbarea copilului de la gradinita, de aniversarea la un loc de joaca sau de sarbatorile petrecute in familie.

Toate se pierd apoi intr-un noian de imagini pastrate in foldere printr-un calculator, fotografii de care aproape ca uitam sau nu mai avem rabdare sa le cautam.

Si asta pentru ca fie sunt mult prea multe, fie nu au reusit sa surprinda o emotie puternica sau un cadru deosebit care sa ne ramana in minte pentru multa vreme. Nu acelasi lucru s-ar intampla daca am apela la un adevarat artist in ale fotografiei, la un fotograf profesionist.

 

Mai sunt doar doua luni pana la Craciun, una dintre cele mai indragite sarbatori religioase de catre romanii de toate varstele. Este momentul ideal pentru a crea amintiri care sa dureze o viata. Iar asta se poate face cu ajutorul unei sedinte foto Craciun.

 

Avantajele unei sedinte foto de Craciun

 

Primul si cel mai important este experienta unui fotograf profesionist. Acesta va surprinde nu doar niste instantanee, ci va capta in imagini emotii, starile sufletesti ascunse in spatele unui zambet, a unei priviri, a unei atingeri.

 

Dincolo de asta, un fotograf profesionist, precum este Razvan Cotea, sute de sedinte foto la activ, a investit in scule profesionale, in aparatura de calitate cu ajutorul careia poate realiza imagini de revista.

Iar tu asta iti doresti: fotografii cu care sa te poti lauda la rude, prieteni, imagini pe care sa le poti transforma in felicitari de Craciun, intr-un calendar de perete pentru bunica sau intr-un album pe care sa il privesti cu drag peste ani.

 

Alege-ti cu atentie fotograful! Daca iti doresti fotografii de Craciun cu adevarat frumoase trebuie sa te asiguri ca acesta detine un studio foto in care a amenajat un decor de poveste, cu toate accesoriile necesare care sa faca sa para totul cat mai natural si nicidecum improvizat, teatral.

 

Aceasta este perioada perfecta din an sa programezi sedinte foto de Craciun Bucuresti. Nu astepta luna decembrie! Atunci cu greu vei mai gasi un fotograf bun disponibil, intrucat programul lor devine foarte aglomerat.

 

Nu trebuie sa iti faci mai griji in privinta cheltuielilor. Cu doar 350 de lei beneficiezi de un pachet de baza, cu fotografii de studio. Evident, daca iti doresti ceva mai mult, cum ar fi o sedinta foto outdoor, in urma discutiei cu fotograful ti se va oferi un pachet care sa includa si astfel de servicii, care presupun alte conditii de lucru, uneori ceva mai costisitoare. 

 

Insa trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor. Spre deosebire de o sedinta foto acasa, unde nu beneficiezi de toate accesoriile necesare, cum ar fi un brad deja impodobit, un semineu, ghirlande luminoase sau cutii de cadouri frumos impachetate, asa incat sa ai parte de tot decorul si ambientul magic al Craciunului, in studioul fotografului acestea sunt deja pregatite. Cu ajutorul lui vei reusi sa intri in spiritul sarbatorii si astfel sa obtii imagini perfecte. Pentru ca, la final, vei primi, in functie de pachetul ales, atat imagini digitale prelucrate, cat si un album foto printat cu Amintiri de Craciun.