Cum sa-ti alegi un fotograf de nunta

BUCURESTI - 12 martie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Cum sa-ti alegi fotograful de nunta
Nunta este de asteptat sa fie o sarbatoare de neuitat. Pentru asta este nevoie de armonie perfecta intre toate elementele care o compun, de la locatia aleasa pentru petrecere, pana la meniu, muzica si fotograf de nunta .

Fotograf profesionist Cotea Razvan

Alege un serviciu profesionist

Cotea Razvan

Cum sa-ti alegi un fotograf de nunta

Nunta este de asteptat sa fie o sarbatoare de neuitat. Pentru asta este nevoie de armonie perfecta intre toate elementele care o compun, de la locatia aleasa pentru petrecere, pana la meniu, muzica si fotograf de nunta.

Una dintre cele mai sensibile zone este tocmai cea a fotografiei. Chiar daca vezi imagini din portofoliul fotografului inainte de a semna cu el un contract, nu stii sigur ce primesti dupa. Acest lucru inseamna ca este foarte important sa analizezi atent inainte portofoliul fotografului, sa ceri recomandari din partea cunoscutilor vizavi de serviciile oferite si inclusiv de discretia acestuia.

Iata insa cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un fotograf de nunta:

Stabileste un stil

Inainte de a incepe sa cauti un fotograf, stabileste care este stilul de fotografie de nunta pe care il preferi. Cauta sa afli care este elementul care va reprezinta pe tine si pe partenerul tau, care va da autenticitate. Poate iti place stilul clasic, cu portrete formale, sau poate ca optezi pentru un stil non-conformist. Ideea este sa stabilesti foarte clar cum vrei sa fie pozele de la nunta ta.

Incepe cautarea

Cu o simpla cautare pe net vei gasi o multime de fotografi de nunta care isi ofera serviciile. Aduna cat mai multe contacte. Verifica-le, daca este posibil, paginile de Facebook, Instagram si Twitter si vezi daca review-urile clientilor lor sunt pozitive. Cum raspunde fotograful? Cum interactioneaza cu urmaritorii sai de pe retelele de socializare? Apoi, intreaba printre prieteni. Cu siguranta au atat sfaturi bune sa iti dea, cat si o recomandare de fotograf de nunta sa iti faca.

Stabileste intalniri

E important sa te intalnesti personal cu fotograful inainte de eveniment. Trebuiesa il cunosti personal, pentru a vedea daca rezonati, sa discuti cu el amanunte si, evident, sa afli daca este disponibil la data la care ai stabilita nunta.

Urmareste-i portofoliul

Cu siguranta ai in minte cateva scene pe care ti le imaginezi surprinse de fotograf la nunta ta. Daca ti-ai format deja si o idee despre tipul de fotografii pe care le-ai vrea in albumul tau, atunci urmareste portofoliul fiecarui fotograf cu care intri in contact. Cere-i sa vezi doua sau trei galerii complete de la nuntile la care a fost pentru a-ti putea face o idee despre cum ar putea arata colectia ta de fotografii de nunta.

Cumpara un pachet de servicii

Stii cu siguranta cam care este suma pe care esti dispus sa o oferi pentru serviciile de fotografie nunta. Discuta cu fotograful si vezi care pachet de servicii se incadreaza in aceasta suma. Este important ca si tu, si el sa fiti flexibili in privinta costurilor. Stabileste clar care sunt serviciile incluse in pachetul de servicii ales. Incheiati un contrat, semnat de amandoi, pentru a avea siguranta ca nu te trezesti in ziua cea mare fara servicii foto.

Alege un serviciu profesionist

Fotografiile de nunta sunt cele pe care le vei pastra toata viata si la care te vei uita cu drag de nenumarate ori. De aceea nu e deloc de joaca atunci cand vine vorba despre alegerea celui care va face fotografiile. Pentru siguranta ta, alege fotograf profesionist Cotea Razvan Cu un portofoliu foarte bogat, care poate fi urmarit pe pagina sa de prezentare, Cotea Razvan pune suflet in ceea ce face si surprinde emotiile pe care ti le vei aminti mereu cu placere privind albumul de nunta. Cu sute de sedinte foto la activ si mult mai multi clienti multumiti de serviciile sale, este cu siguranta fotograful de care ai nevoie la nunta ta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/photo-one/cum-sa-ti-alegi-un-fotograf-de-nunta