Pro sau contra sedinta foto de maternitate

BUCURESTI - 7 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Sa fii mama e minunat, iar amintirile celor noua luni de sarcina sunt probabil unele dintre cele mai frumoase. De aceea, o sedinta foto de maternitate nu mai este un moft, ci devine tot mai mult o necesitate. Imaginile realizate profesionist te vor ajuta sa retraiesti peste ani clipe deosebite.

sedinta foto maternitate

sedinta foto maternitate

 Inainte de nasterea bebelusului sunt o multime de lucruri la care un cuplu trebuie sa se gandeasca: pregatirea camerei celui mic, a hainutelor, alegerea nasilor, a localului pentru botez si asa mai departe. Timpul zboara fara sa iti dai seama si ajungi cat ai clipi la marele moment al aducerii pe lume a noului membru de familie. Tocmai de aceea este important sa pui din timp pe lista cu lucruri “de facut” si o sedinta foto de maternitate 

Cotea Razvan

Pro sau contra sedinte foto de maternitate


Sa fii mama e minunat, iar amintirile celor noua luni de sarcina sunt probabil unele dintre cele mai frumoase. De aceea, o sedinta foto de maternitate nu mai este un moft, ci devine tot mai mult o necesitate. Imaginile realizate profesionist te vor ajuta sa retraiesti peste ani clipe deosebite.


Inainte de nasterea bebelusului sunt o multime de lucruri la care un cuplu trebuie sa se gandeasca: pregatirea camerei celui mic, a hainutelor, alegerea nasilor, a localului pentru botez si asa mai departe. Timpul zboara fara sa iti dai seama si ajungi cat ai clipi la marele moment al aducerii pe lume a noului membru de familie. Tocmai de aceea este important sa pui din timp pe lista cu lucruri “de facut” si o sedinta foto de maternitate . 

 

In calitate de fotograf profesionist, Cotea Razvan ne-a oferit cateva avantaje ale unei sedinte foto de maternitate :


E distractiva. Un fotograf profesionist stie cum sa conduca o sedinta foto de maternitate asa incat atat mama, cat si tatal sa fie relaxati, sa zambeasca natural si astfel sa obtina niste fotografii memorabile. Sedinta foto este prilej pentru cuplu sa isi aminteasca felul in care s-au cunoscut, iar bucuria din privirile lor va fi surprinsa de obiectivul camerei de fotografiat si va ramane marturie peste timp. In plus, o sedinta foto de maternitate poate fi o modalitate distractiva de a dezvalui sexul bebelusului.


Poate implica fratii/surorile mai mari. Venirea pe lume a unui nou fratior este un moment de bucurie si pentru copiii mai mari ai familiei, iar aceste clipe frumoase trebuie si ele surprinse ca sa ramana o dovada tiparita a emotiilor din acea perioada. Fotografiile care surprind joaca parintilor cu copiii, celebrul sarut pe burtica al surorii sau al fratelui mai mare sunt marturii emotionante peste ani.


Fixeaza in timp un moment magic. Venirea pe lume a unui copil aduce o multime de schimbari in viata unui cuplu. Insa sarcina este un moment foarte interesant. E posibil ca la un moment dat sa uiti cum a fost acea asteptare de 9 luni. De aceea este important sa iti faci timp pentru o sedinta foto de maternitate, ca sa surprinzi modul in care stau lucrurile acum, sa captezi emotiile.


Adauga fotografii de familie la album. Probabil ca a trecut ceva vreme de cand viitorii parinti n-au mai facut fotografii de familie. Sedinta foto de maternitate este ocazia perfecta pentru a realiza un set de imagini profesionale, asa incat sa poata fi actualizat albumul de familie. In plus, crearea unei relatii profesionale cu fotograful iti faciliteaza stabilirea unei noi sesiuni, asa incat atunci cand cauti fotograf botez Bucuresti sa nu ai neplacuta surpriza de a nu gasi niciun profesionist disponibil.


Experienta sutelor de sedinte foto pe care le-a realizat de-a lungul ultimilor ani il determina pe  Cotea Razvan sa ne dezvaluie si cateva dintre inconvenientele unei sedinte foto de maternitate:

 

Poate fi obositoare. O sedinta foto de maternitate dureaza chiar si doua ore, iar pentru o femeie insarcinata in 7-8 luni poate fi istovitoare. Totusi, un fotograf profesionist este flexibil si va intelege nevoia de pauza, chiar daca acest lucru inseamna inclusiv prelungirea sesiunii foto.


Viitoarea mamica nu se simte in cea mai buna forma. Razvan Cotea spunea ca a intalnit deseori femei insarcinate care sustin ca nu se simt frumoase din cauza transformarilor pe care sarcina le-a adus pe trupul si pe chipul lor. Cu toate acestea, o lumina buna, un aparat foto profesional si experienta unui fotograf profesionist vor evidentia tot ce are mai frumos o femeie insarcinata.


Apar constrangeri legate de vreme. Cele mai frumoase sedinte foto se realizeaza in mijlocul naturii. Acolo beneficiaza un fotograf profesionist de cea mai buna lumina. Insa sedinta foto de maternitate ar putea fi amanata in cazul in care vremea se strica.

Tags: sedinta foto de maternitate,sedinte foto de maternitate,sedinta foto, sedinta foto maternitate ,cotea razvan