Comunicate Piastrelle Est Design

Piastrelle Est Design

Compania Piastrelle Est Design a emis un comunicat de presa

 • Eveniment-experiment la inaugurarea showroom-ului PIASTRELLE CASA

  Tinuta all black in baia tip clasic din showroomul Piastrelle Casa

  BUCURESTI - 29 iunie 2015

  Stephan Pelger recreaza atmosfera petrecerilor din loft-urile new york-eze intr-un ambient neconventional, in inima Bucurestiului.

  Doua evenimente conceptual inedite au stimulat cele mai pretentioase gusturi ale invitatilor in cele doua seri speciale.

  Piastrelle , alaturi de Stephan Pelger a organizat un eveniment de fashion, lifestyle si de design interior cu ocazia inaugurarii noului spatiu concept din Bucuresti, Str. Nicolae Caramfil nr.22, prezentand noua abordare ce defineste Piastrelle Casa .

  Am inaugurat o noua locatie, abordand un nou concept al amenajarilor interioare. Ne angajam in misiunea de a deveni furnizor de lifestyle si vrem sa oferim clientilor si partenerilor nostri o gama extinsa de produse pentru amenajari interioare. De aceea, am creat un spatiu inedit, un spatiu unde sufletul se bucura de obiecte facute pentru a fi atinse, pentru a fi privite, experimentate, ce se asociaza usor cu o stare de spirit si un mod de viata.

  De aceea, dupa 16 ani in care am transformat Pasiunea pentru Detaliu in ambiente de baie desavarsite in materie de placi ceramice si obiecte sanitare, Piastrelle vine cu o propunere complexa pentru amenajarea intregii locuinte, un Stile di Vita in cel mai pur stil italian.

  Colecția Basic by Stephan Pelger readuce publicului creatiile cele mai indragite din decursul celor zece ani de
  activitate ai sai ce acompletat atmosfera evenimentului prin piesele feminine, indrăznețe, dar și cu cele clasice,
  elegante.

  Atmosfera intima creata de ambientele propuse de Piastrelle CASA, impreuna cu lumina joasa, cu focus doar pe anumite zone de interes, au facut ca invitatii sa se simta invitati ca si ,,spectatori,, la o petrecere privata high life desprinsa parca dintr-o poveste fara varsta . Conceptul "Stile di Vita,, abordat de Piastrelle, s-a potrivit perfect cu viziunea designerului despre tipul de femeie Stephan Pelger.


      comunicatul de presa