Picant Events SRL


Descrierea companiei Picant Events SRL

Sfera Expo – Tradesow Marketing
Prin intreaga noastra activitate ne adresam organizatiilor care participa la targuri si expozitii si isi doresc o profesionalizare a acestor demersuri de marketing. Actionam ca o agentie de publicitate specializata in participari la targuri si expozitii, organizarea si promovarea de evenimente.

Oferim Know - How pentru conferinta Marketing Forum - Marketing is more than advertising pentru ca suntem convinsi de capacitatea acestor tehnici alternative de a satisface nevoile de marketing ale unei organizatii.

Public Share
Public Share este o companie tanara, flexibila, creata de o echipa cu experienta in organizarea de evenimente, targuri, expozitii si seminarii.

Din activitatea desfasurata anterior am desprins cateva concluzii: piata romaneasca are nevoie de mai multa flexibilitate, de mai multa promptitudine, de mai multa incredere, dar, inainte de toate de idei noi, de spatii in care initiativele sa concureze intr-un mod cinstit.

Public Share este felul nostru de a raspunde acestor cerinte oferind partenerilor nostri experienta si potentialul nostru creativ, cautind noi provocari si identificind noi oportunitati.

Comunicate Picant Events SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Picant Events SRL.