2008 se anunta PICANT

BUCURESTI - 12 decembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Inceputul anului viitor se anunta PICANT (www.marketingforum.ro ) . Imediat dupa sarmalute, vin si Sfantul Ion, PICANT va asteapta cu forte proaspete in “campul muncii” de marketing! Cand e mai bine sa incepi sa cultivi idei si strategii decat la inceputul anului?

Incepand cu 17 ianuarie se deschide suita trainingurilor de marketing si comunicare caracterizate de eficienta si specializare. Programul de traininguri anuntat de Picant pentru inceputul anului 2008 este:

17-18 Ianuarie 2008 - Marketing Intro - Deschide seria trainingurilor PICANT cu notiuni de baza despre Marketing si rolul sau in dezvoltarea si succesul afacerii! Trainingul Marketing Intro se adreseaza persoanelor care au cunostinte reduse de marketing si isi doresc sa obtina o imagine simpla, clara si realista asupra activitatilor de marketing.

24-25 Ianuarie 2008 - Event'or - Avand in vedere scaderea suferita de mediile de comunicare traditionale vom asista la o crestere a evenimentelorcare vor deveni cele mai complexe si eficeinte medii de comunicare. Pentru succesul acestora este nevoie de organizatori bine pregatiti.

31 Ianuarie - 01 Februarie 2008 - Start Promo – comunicarea este cea mai frumoasa parte a activitatii de marketing. Start Promo se adreseaza persoanelor care au cunostinte reduse si medii de comunicare de marketing si isi propune sa familiarizeze participantii cu principalele tehnici de comunicare de marketing si sa ofere o structura esentiala de campanie de comunicare de marketing.

07 - 08 Februarie 2008 - efEX Open Training -Training deschis de marketing prin targuri si expozitii cu durata de 2 zile. Este indicat companiilor si persoanelor care doresc doresc o informare completa despre participarea la targuri si expozitii astfel incat sa isi creasca eficienta..

14 - 15 Februarie 2008 - Brand BackStage – Ce se afla in spatele unui brand? Trainingul se adreseaza persoanelor cu responsabilitati de marketing in cadrul unor companii mici si mijlocii. Scopul trainingului este de a oferi o imagine schematica asupra importantei brandingului si a pasilor de baza in crearea si managementul unui brand.

15 Februarie 2008 - Sales Plus - Training de Vanzari se adreseaza cu precadere agentilor de vanzari, dar si celor din back-office. Sales Plus este gandit pentru persoanele care au cunostinte reduse si medii de vanzari si isi propune sa familiarizeze participantii cu principalele tehnici de vanzari.

21 - 22 Februarie 2008 - Marketing Pentru Servicii - Cel mai nou Training PICANT, este un training de Marketing pentru companiile aflate in sectorul Serviciilor. Marketing pentru Servicii reprezinta un prim pas in intelegerea importantei marketingului pentru firmele care actioneaza in serviciilor.

28 - 29 Februarie 2008 - Web Wizard - Seo & Usability - se adreseaza persoanelor care conduc proiecte din cadrul agentiilor web sau din partea clientilor si isi propune sa puna fundamentele pentru un proiect web bine construit si premisele unui site de succes, precum si asigurarea cunostintelor de baza in dezvoltarea ulterioara a sitului.

06 - 07 Martie 2008 - Dream Marketing - Training de marketing in turism. Trainingul se adreseaza persoanelor care se ocupa de activitatea de marketing a agentiilor de turism turoperatoare sau revanzatoare, a hotelurilor si a altor unitati turistice. Dream Marketing nu este un training de marketing, ci un training dedicat aplicarii marketingului in activitatile de turism

13 - 14 Martie 2008 - Managing Creatives - Training de client service cu Bogdan Manea (Fozzie)

Pentru mai multe informatii referitoare la pret, locatie sau alte detalii precum si pentru inscrieri accesati site-ul www.marketingforum.ro sectiunea cursuri si traininguri.

Picant doreste tuturor Sarbatori Fericite, distractie placuta, un final de an condimentat si recomanda un ardei iute alaturi de traditionalele sarmalute!

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) este furnizor si organizator de traininguri bazate pe eficienta si specializare, bazandu-se pe conceptul “Doar Esentialul”- furnizarea de informatii strict necesare pentru desfasurarea eficienta a activitatii de marketing, comunicare, branding, optimizare de site etc.
Nicolae NAUMOF
0765216491
mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/2008-se-anunta-picant2