Advanced Exhibiting Techniques Seminar

Locul desfasurarii: Se va comunica ulterior

Organizator: Sfera Expo Tradeshow Marketing

Advanced Exhibiting Techniques Seminar - curs deschis de Tehnici Avansate de Marketing prin TARGURI SI EXPOZITII. Advanced Exhibiting Techniques Seminar dedicat persoanelor din companii care participa la Targuri si expozitii si care au Cunostinte si Experienta Medii si Avansate despre participarea la manifestari expozitionale.

Advanced Exhibiting Techniques Seminar face parte din seria de Cursuri si Traininguri efEX ( www.efex.ro ) dedicata Marketingului prin Targuri si Expozitii.

Advanced Exhibiting Techniques Seminar este cursul pentru Avansati din seria efEX, continand aspectele care aduc Excelenta unei participari la targuri si expozitii. Seminarul este alcautit din prezentarea lectorului si realizarea a patru work-shop –uri.

Temele abordate in cadrul Advanced Exhibiting Techniques Seminar sunt:

- Scurta descriere a targurilor ca instrumente de marketing
- Diferente intre targuri si alte medii de comunicare
- Stabilirea publicurilor tinta si a obiectivelor
- Stabilirea mesajului unei participari la targuri si expozitii.
- Promovarea pre-eveniment la nivel avansat (publicuri tinta, medii de comunicare folosite, continut).
- Stabilirea Bugetului pentru participarea la targuri si expozitii
- Importanta personalului de la stand la nivel avansat (rol si importanta, structura si interactiunea cu vizitatorii)
- Activitati de Follow-up la nivel avansat
- Tipologia standurilor expozitionale
- Elemente avansate privind amenajarea standului expozitional (Functiile standurilor expozitionale, manifestarea brandului in expozitii, amenajarea 3D a standurilor)
- Elemente avansate privind expunerea ofertei
- Elemente de baza privind utilizarea obiectelor promotionale
- Indicatori de eficienta ai participarii la targuri si expozitii.
- Metode inovative de comunicare in targuri si expozitii (on-line si SMS, MMS si bluetooth)

Cele patru work-shop-uri sunt dedicate stabilirii publicului tinta si a obiectivelor participarii, Promovarii pre-eveniment, Personalului de la stand si Amenajarii standului expozitional. Aceste work-shop-uri sunt rezolvate de catre participanti, cu ajutorul lectorului, in baza situatiei concrete a fiecarei firme pe care o reprezinta.

Inscrierile la Advanced Exhibiting Techniques Seminar se pot efectua pana pe 16 aprilie 2007 in baza taxei de participare. Taxa de Participare este 450 RON + TVA / Persoana la care se pot aplica o serie de reduceri dupa cum urmeaza:
10% Reducere pentru inscrieri efectuate pana pe 3 Aprilie 2007
15% Reducere pentru cel putin 3 persoane de la aceeasi companie.
10% Reducere pentru companiile care au trimis reprezentanti la seminariile efEX din 2006 sau Expo Express

Inscrierile se pot realiza on-line pe site-ul www.efex.ro sau prin trimiterea prin fax a formularului de inscriere disponibil pe acelasi site.Nicolae NAUMOF
0765216491

Despre PICANT EVENTS SRL

Sfera Expo – Tradesow Marketing
Prin intreaga noastra activitate ne adresam organizatiilor care participa la targuri si expozitii si isi doresc o profesionalizare a acestor demersuri de marketing. Actionam ca o agentie de publicitate specializata in participari la targuri si expozitii, organizarea si promovarea de evenimente.

Oferim Know - How pentru conferinta Marketing Forum - Marketing is more than advertising pentru ca suntem convinsi de capacitatea acestor tehnici alternative de a satisface nevoile de marketing ale unei organizatii.

Public Share
Public Share este o companie tanara, flexibila, creata de o echipa cu experienta in organizarea de evenimente, targuri, expozitii si seminarii.

Din activitatea desfasurata anterior am desprins cateva concluzii: piata romaneasca are nevoie de mai multa flexibilitate, de mai multa promptitudine, de mai multa incredere, dar, inainte de toate de idei noi, de spatii in care initiativele sa concureze intr-un mod cinstit.

Public Share este felul nostru de a raspunde acestor cerinte oferind partenerilor nostri experienta si potentialul nostru creativ, cautind noi provocari si identificind noi oportunitati.

Participare: Intrare libera