Bogdan MANEA se alatura PICANT pentru Trainingul Love. Creatives.

BUCURESTI - 29 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bogdan Manea (aka Fozzie), general manager al agentiei de publicitate Brightness, se alatura PICANT (www.picant.ro) pentru organizarea unui nou training.

Colaborarea dintre Bogdan Manea si PICANT s-a concretizat in trainingul „Love. Creatives.”. Prima editie a acestui training va avea loc in Bucuresti pe 13 – 14 martie 2008. (www.marketingforum.ro)

Trainingul „Love. Creatives.” se adreseaza cu precadere oamenilor care lucreaza in Client Service, dar si celor din echipele de creatie ale agentiilor de publicitate si comunicare, precum si oamenilor 'de la client' care se ocupa de relatia cu agentia.

„In prima zi vom vorbi despre contextul industriei si diversele concepte, cu accent pe cel pe care-l cunosc eu mai bine - LOVEMARKS - , despre care sunt elementele care definesc o reclama care 'merge' si cum le putem identifica atunci cand judecam o reclama de succes - cu exemplificari din ultima mare campanie nationala, cea a PENSIILOR PRIVATE, la care au participat o sumedenie de agentii, unele mai mici, altele mai mari - prilej cu care vom face impreuna o analiza pertinenta a ceea ce e valoros si ce nu, iar apoi in a doua zi ne vom concentra exclusiv pe managerierea creativilor din punctul de vedere al client-service-ului.' Declara Bogdan Manea (Fozzie).

Prima editie a trainingului Love. Creatives. se va desfasura pe 13 – 14 martie 2008, fiind disponibile 12 locuri. Love Creatives se organizeaza doar in regim deschis.

„Ma bucur foarte mult ca Fozzie a acceptat aceasta colaborare. Trainingul pe care el il va sustine la PICANT este o idee mai veche de care tot discutam de aproape un an. Pe Bogdan Manea l-am intalnit pentru prima data cand eram in anul II de facultate, la o conferinta din ASE. Cand l-am vazut, m-am intrebat ce cauta „asa un om” la o conferinta. Cand a inceput sa vorbeasca am inteles. Cu Bogdan am mai colaborat pentru Conferinta Marketing Forum editia a II-a din mai 2006. A fost pentru prima data cand am vazut un om capabil sa vorbeasca o ora si ceva, tinand o audienta de peste 100 persoane cuminti pe scaune si in perfecta liniste si concentrare, desi programul se decalase cu 30 de minute. Cred ca aplauzele pe care le-a primit atunci au fost cele mai sincere aplauze pe care le-am vazut la un eveniment de afaceri.” Declara Nicolae NAUMOF – Partener la PICANT.

Cu o vechime de peste 15 ani in publicitate, Bogdan Manea este unul dintre cei mai apreciati oameni de creatie din Romania. Din 1993 si pana in 2005 Bogdan a lucrat in agentii precum McCann Erickson, Ogilvy & Mather si SAATCHI & SAATCHI ocupand posturi de ACCOUNT MANAGER, CLIENT SERVICE, CREATIVE CO-ORDINATOR si EXECUTIVE CREATIVE DIRECTOR. Din 2005 Bogdan Manea are propria agentie - BRIGHTNESS ADVERTISING.

Cu agentia sa (Brightness), Bogdan a lucrat pentru clienti ca Audi, ProTV, HBO, Casa Auto Bucuresti, Adevarul, Media Pro Music, Bigoti, Polaris (atv-uri), Paralela 45 etc.

Taxa de participare la Love. Creatives. Open Training este 1500 RON+TVA/persoana la care se pot aplica reduceri dupa cum urmeaza:
25% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate pana la data de 06 Februarie 2008.
10% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate intre 07 si 21 Februarie 2008.
5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie. Reducerea este CUMULABILA cu cea pentru inscrieri rapide.

Despre Picant Events SRL


PICANT reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Sloganul PICANT - 'Doar Esentialul' - ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate. Am eliminat componentele cu utilitate redusa care se gasesc in multe forme de instruire, lasand doar aspectele care sunt utile si practice.

Nicolae NAUMOF
0765216491
mk@marketingforum.ro