Cel mai Complet Training pentru Participarea la TARGURI si EXPOZITII – efEX Open Training

BUCURESTI - 27 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Pe 22 si 23 Martie 2007 va avea loc efEX Open Training - training deschis de Marketing prin TARGURI SI EXPOZITII cu durata de 2 zile, dedicat companiilor si persoanelor care doresc doresc o informare completa despre participarea la targuri si expozitii astfel incat sa isi creasca eficienta participarii la manifestari expozitionale. Seria efEX de cursuri si traininguri dedicate participarii la targuri si expozitii a debutat in octombrie 2005.

EfEX Open Training face parte din seria de Cursuri si Traininguri efEX ( www.efex.ro ) dedicata Marketingului prin Targuri si Expozitii, fiind cea mai completa si interactiva dintre cele 4 componente ale seriei.

Seria de seminarii, cursuri si traininguri efEx a fost creata pentru ca expozantii de la targurile si expozitiile din Romania sa participe mai eficient decat pana acum.

EfEX Open Training este trainingul care se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor Avansati, continand toate aspectele unei participari reusite la targuri si expozitii

Trainingul este alcautit din 11 work-shop-uri si prezentarea lectorului. Cele 11 work-shop-uri reprezinta componentele fundamentale ale unui plan de participare la targuri si expozitii. Cei 10 participanti formeaza echipe in care rezolva cele 11 work-shop-uri, rezultand un plan de participare la manifestari expozitionale.

Trainingul deschis efEX are la baza Cele 12 Principii de Marketing Prin Targuri si Expozitii dezvoltate de Sfera Expo – Tradeshow Marketing. Acestea sunt:

1.Principiul Complementaritatii tehnicilor de marketing
2.Principul Intelegerii produsului.
3.Principiul Laboratorului de marketing.
4.Principiul Pregatirii participarii.
5.Principiul Interactiunii umane.
6.Principiul Exponatelor.
7.Principiul Simturilor si al dimensiunilor.
8.Principiul Mintii deschise.
9.Principiul Brandului iesit in societate intr-un cadru special.
10.Principiul Schimbarii - evolutiei.
11.Principiul Socului.
12.Principiul Eficientei.

Cele unsprezece work-shop-uri sunt rezolvate de catre participanti, cu ajutorul lectorului, in baza situatiei ipotetice sau in baza situatiei concrete a fiecarei firme pe care o reprezinta.

Pachetul de seminar include:
- Participarea la lucrarile seminarului - Prelegere si 11 Work-shop-uri
- Masa de pranz in fiecare zi
- 3 pauze de cafea pe zi
- Suport de curs in format text integral al celor 12 principii si caiet de work-shop-uri
- Diploma de participare.

Inscrierile la efEX Open Training se pot efectua pana pe 19 martie 2007 in baza taxei de participare. Taxa de Participare este 750 RON + TVA / Persoana (pentru ambele zile) la care se pot aplica o serie de reduceri dupa cum urmeaza:
5% Reducere pentru inscrieri efectuate pana pe 8 martie 2007
10% Reducere pentru cel putin 3 persoane de la aceeasi companie.


Inscrierile se pot realiza on-line pe site-ul www.efex.ro sau prin trimiterea prin fax a formularului de inscriere disponibil pe acelasi site.

Din seria de cursuri si traininguri efEX, pe langa efEX Open Training, mai fac parte:

Expo Express Seminar este un curs deschis de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor din companii care participa la Targuri si expozitii si care au cunostinte scazute si medii despre participarea la manifestari expozitionale.

Low Budget Exhibiting Seminar este un curs deschis de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor din companii care participa la Targuri si expozitii si care au la dispozitie bugete reduse.

Advanced Exhibiting Techniques Seminar - curs deschis de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor din companii care participa la Targuri si expozitii si care au cunostinte medii si avansate despre participarea la targuri si expozitii, cu experienta in domeniu.

Trainingul personalizat efEX reprezinta un training intensiv de o zi adresat in special companiilor cu experienta in participari la targuri si expozitii care doresc acumularea de cunostinte pentru cresterea calitatii participarii la targuri si expozitii. Trainingul se efectueaza doar personalizat pentru cate o companie. Astfel el devine o combinatie intre training si consultanta.

Printre participantii la editiile precedente ale semimarului efEX se numara reprezentanti ai ALRO, BCR, Lindab, HVB Bank, Porsche Romania, Banca Transilvania, Otel-Inox, Bursa Romana de Marfuri, CCIA Bacau, Omnilogic, Angst, CrisTim, Bursa Romana de Marfuri, BRD Sogelease.

O prezentare completa a Cursurilor si Trainingurilor de marketing prin targuri si expozitii este disponibila pe www.efex.ro

Despre Picant Events SRL

Sfera Expo - Trade Show Marketing este singura companie din Romania specializata in consultanta si training de marketing prin targuri si expozitii.
Oferta Sfera Expo - Tradeshow Marketing include:
o www.targurisiexpozitii.ro - Cea mai completa resursa pentru participarea la targuri si expozitii.
o Cursurile Expo Express, Advanced Exhibiting Techniques de marketing prin targuri si expozitii.
o Trainingul efEX pe tema marketingului prin targuri si expozitii.
o Consultanta in participari la targuri si expozitii.
o Elaborare de palnuri de participare la manifestari expozitionale.
o Co-Organizarea conferintelor Marketing Forum (2005 si 2006)
o Organizarea EXPO ReEVOLUTION, prima conferinta nationala dedicata eficientei in participari la targuri si expozitii.

Nicolae Naumof
0765216491
efex@efex.ro