Clarificare continut informational training COM.org

BUCURESTI - 11 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Picant isi cere in mod oficial scuze pentru neintelegerea creata in legatura cu continutul trainingului COM.org. Pe aceasta cale specificam ca tehnica “Palariilor Ganditoare” urma sa fie doar prezentata ca si teorie si avantaje, iar tot ceea ce tine de distributia metodelor lui Edward de Bono livrate sub forma trainingurilor sau prezentarilor publice in Romania este reprezentat de Mind Master - www.debonoforbusiness.ro.

Tehnica „Palariilor Ganditoare” si tot ceea ce tine de metodele brevetate de d-l De Bono sunt protejate prin legea Drepturilor de Autor si implementate exclusiv prin intermediul firmeor autorizate. O lista completa a trainerilor si firmelor autorizate pe teritoriul Romaniei poate fi consultata la www.debonothinkingsystems.com.
Intr-un comunicat de presa publicat pe 10.04 se amintea de aceasta tehnica si s-a creat o neintelegere privind drepturile de implementare ale acestei metode. Picant mentioneaza ca nu a avut in nici un fel intentia de a se asocia sau de a prejudicia imaginea companiilor autorizate.
In cadrul trainingului COM.org – Training de tehnici de comunicare interna urma sa fie prezentata aceasta tehnica si nicidecum implementata sau practicata, mai mult decat informatia disponibila in mod gratuit prin intermediul publicatiilor de profil.
Pentru mai multe informatii privind aplicarea acestei tehnici va rugam sa va adresati Mind Master - www.debonoforbusiness.ro. Mind Master a depus un efort considerabil pentru a aduce si prezenta in Romania metoda pe baza materialelor originale si de aceea trebuie sprijiniti in aceasta activitate.
COM.org este un training de tehnici de optimizare a comunicarii in interiorul companiei, echipelor, grupurilor profesionale. Mai mult decat o simpla teorie veti invata sa aplicati si sa ii invetati, chiar de a doua zi tehnicile prezentate. Metodele de lucru aplicate vor fi practice de tipul: Role- play, Studii de caz, Aplicatii practice etc. In nici un caz nu va veti plictisi!

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, Web Wizard, Brand BackStage, Insider, Marketing Intro, Start Promo, Sales Plus si altele.

Informatii complete si inscrieri pe www.marketingforum.ro sectiunea cursuri si traininguri.
Pentru mai multe informatii contactati pe Ioana Anescu 0766244894 www.marketingforum.ro

mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/clarificare-continut-informational-training-com-org