Comunicate Picant Events SRL

Compania Picant Events SRL a emis 589 comunicate de presa

 • Training de comert electronic – iSell 05 – 06 Martie

  BUCURESTI - 28 ianuarie 2009

  ISell, Primul training de comert electronic din Romania, Revine in 2009 pe 05 – 06 Martie in Bucuresti, fiind sustinut de domnul Liviu TALOI si organizat de PICANT. (www.marketingforum.ro)

  Trainingul i Sell (www.marketingforum.ro) propune o abordare manageriala a comertului electronic care vizeaza atat aspecte tehnice, financiare cat si de marketing si comunicare.


  i Sell se adreseaza antreprenorilor in comertul electonic, managerilor de magazine on-line, responsabililor de makreting si comunicare din magazinele on-line si altor persoane implicate in managementul magazinelor on-line.
      comunicatul de presa

 • Advertising, PR sau Promotii ? – Marketer Start 12 si 13 Februarie

  BUCURESTI - 28 ianuarie 2009

  Participand la trainingul Marketer Start (www.marketingforum.ro) din 12 si 13 Februarie vei afla care sunt principalele tehnici de comunicare de marketing si care sunt cele mai potrivite pentru produsul sau compania pe care le promovezi, cum si cand sa le folosesti pentru a obtine rezultate maxime.

  Marketer Start (www.marketingforum.ro) este un training de bazele marketingului si comunicarii de marketing adresat persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si celor care vor sa isi revizuiasca cunostintele acumulate in timp.
      comunicatul de presa

 • Site-ul Web este cartea de vizita a unei companii, Web Wizard, 5 si 6 februarie

  BUCURESTI - 26 ianuarie 2009

  In spatele unui site profesionist, care sa serveasca interesele de marketing si comunicare ale unei firme, sta mai mult decat limbajul de programare. Este nevoie de asigurarea unei navigari usoare pentru utilizator, de facilitarea accesului la informatia dorita, de identificarea rapida a site-ului in motoarele de cautare. Iar pentru asta e nevoie si de “mana” marketerului.    comunicatul de presa

 • Vanzari – Marketing, Legatura Indisolubila - 2B Marketing – 2B Marketing 19 – 20 Februarie

  BUCURESTI - 21 ianuarie 2009

  In marketingul business to business exista o legatura indisolubila intre marketing si vanzari. Obiectivele de vanzari primeaza in activitatea de marketing a unei companii care actioneaza pe o piata B2B.

  Exista o tensiune intre departamentele de marketing si cele de vanzari in multe dintre companii. Pe piata Business to Business aceste tensiuni trebuie depasite!

  Trainingul 2B Marketing (www.marketingforum.ro) ofera instrumentele necesare pentru a implementa actiuni de marketing special adaptate mediului de business. Este un curs special croit pentru fortele comerciale ale firmelor care vând consumatorilor organizationali. Astfel, prin învatare experientala, pe baza de simulari, vor putea întelege, sa aprecieze si sa ia decizii corecte din punct de vedere marketing, în vederea asigurarii pozitionarii dorite si sustinerii vânzarilor si a cotei de piata.
      comunicatul de presa

 • Proiecte web eficiente si manageri de proiecte web profesionisti Web Wizard – Web Wizard 05 si 06 Februarie

  BUCURESTI - 21 ianuarie 2009

  Internetul nu mai este o noutate, este o necesitate. Afacerile nu mai sunt on-line sau off-line. Prezenta on-line este obligatorie pentru toate afacerile. Pentru ca aceasta sa fie eficienta un proiect web are nevoie de manageri profesionisti.

  Web Wizard (www.marketingforum.ro) este un curs de SEO, Usability si e-marketing care se adreseaza persoanelor care conduc proiecte din cadrul agentiilor web sau din partea clientilor si isi propune sa puna fundamentele pentru un proiect web bine construit si premisele unui site de succes, precum si asigurarea cunostintelor de baza in dezvoltarea ulterioara a sitului.

  Web Wizard (www.marketingforum.ro) va avea loc in Bucuresti pe 05 si 06 Februarie, la Hotel CARO, si va fi sustinut de CLAUDIU GAMULESCU.
      comunicatul de presa

 • Inceput de Drum in Marketing – Marketer Start 12 si 13 Februarie

  BUCURESTI - 20 ianuarie 2009

  Marketingul este cea mai importanta activitate dintr-o companie. Un marketing bun va aduce profituri, iar un marketing deficitar va duce firma catre limita supravietuirii.

  Marketer Start (www.marketingforum.ro) este un training de bazele marketingului si comunicarii de marketing adresat persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si celor care vor sa isi revizuiasca cunostintele acumulate in timp.

  Trainingul Marketer Start isi propune sa prezinte participantilor rolul marketingului intr-o afacere si sa ii familiarizeze cu principalele activitati care se regasesc in sarcina departamentului de marketing. Marketer Start are o abordare pragmatica, tratand situatii intalnite in orice companie, indiferent de dimensiunile acesteia.    comunicatul de presa