De ce Comunicam? – Start Promo 15 16 noiembrie 2007

BUCURESTI - 8 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ca si noi oamenii, companiile se dezvolta intr-un mediu cu care interactioneaza. Este imposibil pentru o companie sa nu comunice! Si daca tot o face, de ce sa nu comunice publicului in mod eficient!? Start Promo (www.marketingforum.ro) atinge si dezvolta toti pasii care trebuie urmati in elaborarea unei campanii de comunicare eficiente.

Start Promo ( www.marketingforum.ro ) se adreseaza persoanelor care au cunostinte reduse si medii despre marketing si care doresc sa isi dezvolte cunostintele in domeniul comunicarii de marketing. Se va desfasura pe durata a doua zile, 15 si 16 noiembrie, la Hotel Parc Best Western Bucuresti.

Efectul dorit in randul participantilor este de acumulare a unei baze de cunostinte in domeniu, suficiente pentru a putea crea campanii de comunicare eficiente care sa atinga obiectivele urmarite

Start Promo este la a IV-a editie si a avut pana acum peste 25 de participanti din domenii precum: industrie, farma, media si publicitate, servicii, FMCG, mobila, financiar-bancar etc.

Printre subiectele abordate sunt: contributia comunicarii la succesul afacerii, influenta pozitionarii brandului asupra comunicarii, principalele tehnici de comunicarea si „mixarea” lor in functie de obiective, in functie de etapa din viata produsului, in functie de audienta, elaborarea unui plan de comunicare si multe alte subiecte si studii de caz interesante.

Principala provocare a unui specialist in comunicare de marketing este atingerea obiectivelor de comunicare avand la dispozitie un buget redus. Pentru aceasta este nevoie de alegerea inteligenta a tehnicilor de comunicare folosite si realizarea unui plan media care sa evite cheltuielile putin rentabile. Elaborarea si administrarea bugetului sunt subiecte care vor fi dezbatute in cadrul Start Promo.

Trainingul este sustinut de Ioana Anescu si Nicolae Naumof.

Taxa de participare este de 700 RON+ TVA / Persoana pentru cele doua zile de training. La aceasta taxa se poate aplica 5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Termenul limita pentru inscrieri este 12 noiembrie.

Informatii complete si inscrieri pe www.marketingforum.ro sectiunea cursuri si traininguri.

Despre Picant Events SRL

Start Promo este parte a proiectului PICANT - consultanta si traininguri de marketing si comunicare bazate pe simplitate si eficienta. Picant - Doar esentialul

Pentru mai multe informatii contactati pe Ioana Anescu 0766244894 si Nicoale Naumof 0765216491 www.marketingforum.ro

mk@marketingforum.ro