Expuneti pentru valoare cu 10% mai ieftin

BUCURESTI - 30 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sfera Expo - Tradeshow Marketing, proprietara revistei de marketing prin targuri si expozitii www.targurisiexpozitii.ro, organizeaza in Bucuresti Seminarul efEX - Exhibit for Value. Inscrierile facute pana pe 5 octombrie beneficiaza de reducerea cu 10% a taxei de participare.

Expuneti pentru valoare cu 10% mai ieftin

In 29 octombrie va avea loc in Bucuresti seminarul efEx – Exhibit for value. In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate cele 12 principii de baza ale marketingului prin targuri si expozitii.

efEx a fost creat pentru ca expozantii de la targurile si expozitiile din Romania sa participe mai eficient decat pana acum.

Intrucat pentru o companie participarea la o manifestare expozitionala este ceva deosebit, vrem sa va oferim cateva linii generale despre ceea ce este marketingul prin intermediul targurilor si expozitiilor.

Am constat ca in marea majoritate a companiilor care participa la targuri si expozitii nu exista cel putin un om care sa fie specializat in astfel de activitati si sa aiba ca principala sarcina pregatirea participarii si participarea propriuzisa la targuri si expozitii.

Exemple si studii de caz in participarea la targuri si expozitii.

In cadrul efEx vom oferi cateva exemple de participari reusite sau mai putin reusite. Ele nu reprezinta reguli generale, dar ilustreaza foarte bine aplicarea regulilor generale in cazuri particulare.

Am organizat seminarul efEx astfel incat subiectele abordate sa acopere cele mai importante aspecte ale pregatirii participarii si ale participarii in sine.

efEx este organizat in BUCURESTI de Sfera Expo - Tradeshow Marketing pe 29 octombrie 2005.

Data limita pentru inscrieri este 20 octombrie 2005.

Informatii suplimentare despre acest seminar se pot gasi la adresa: http://www.targurisiexpozitii.ro/efEX_nou/index.html

Sfera Expo - Tradeshow Marketing este o companie privata care ofera servicii de consultanta si publicitate tuturor companiilor care participa in calitate de expozanti la targurile si expozitiile din Romania.

Seminarul efEX - Exhibit for Value este unul din produsele noastre standardizate si se adreseaza companiilor care participa sau vor participa ca expozanti la targuri si expozitii.

Despre Picant Events SRL

Sfera Expo SRL
targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro
www.targurisiexpozitii.ro

targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro
www.targurisiexpozitii.ro

targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro