Ieri 31 ianuarie a avut loc prima Discutie PICANTa!

BUCURESTI - 1 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Picant a initiat un sir de evenimente de socializare cu fosti sau actuali participanti la traininguri, denumite Discutii Picante. Aceste intalniri se desfasoara intr-un cadru informal, cu o tema de discutii data, cu ceai, cafea, bere sau suc

“Ne-am gandit sa incepem (ceva ce ne-am propus de ceva vreme) seria de „Discutii PICANTe. Fara formalitatii, la o cafea, bere, apa plata cu lamaie, ceai sau alte consumabile. Vrem sa avem o discutie de tipul „masa rotunda”, doar ca masa va fi patrata” declara Nicolae Naumof, Partener si Trainer Picant.

Ieri, 31 ianuarie a avut loc “episodul pilot” al serialului de Discutii. Tema propusa a fost “Comunicarea cu buget redus”. Au dat curs foarte promt propunerii, fosti cursanti ai diverselor traininguri organizate de Picant din cadrul Codecs, Tornado, KaviLine, MultiAct Media si altii. Varietatea domeniilor din care au provenit participantii a facut discutia alerta si interactiva. Timp de peste 2 ore, s-a discutat aprins despre avantajele si dezavantajele blogurilor, parerile fiind impartite…ceea ce a facut discutia si mai savuroasa. S-a cazut de accord in unanimitate ca mediul on-line se preteaza cel mai bine comunicarii cu buget scazut si este cel mai eficient. De asemenea, PR-ul este cea mai putin costisitoare tehnica de comunicare, din punct de vedere al eficientei si credibilitatii. Alte metode identificate dupa criteriul cost/eficienta au fost media locala (daca specificul activitatii o permite) si Networkingul (sau…suna un prieten!). Lumea a venit cu idei, comentarii si sugestii, toate constructive, utile si aplicabile.

Toti participantii au declarat ca s-au simtit bine si au fost incantati de ideea unei “iesiri la o bere”. De multe ori socializarea informala este preferata: discutiile se poarta pe un alt ton, oamenii sunt mai relaxati. S-au cunoscut, au facut schimb de experienta, au ras si s-au simtit bine! Asta e esentialul!

A doua discutie Picanta va avea loc pe 12 februarie, pe baza unei teme ce va fi stabilita ulterior, de comun accord…dar sigur va fi o problema care “arde”.

Despre Picant Events SRL

DESPRE PICANT

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Doar Esentialul” – ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate.
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, Web Wizard, Brand BackStage, Marketing Intro, Start Promo, Sales Plus si altele.

PICANT
picant@picant.ro
mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/ieri-31-ianuarie-a-avut-loc-prima-discutie-picanta