Inca trei zile de reducere la seminarul efEX

BUCURESTI - 3 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Numai pana pe 5 octombrie puteti beneficia de reducerea de 10% la seminarul efEX - Exhibit for Value. Acest seminar reprezinta un curs intensiv de o zi despre marketingul prin targuri si expozitii. Seminarul este organizat de Sfera Expo - Tradeshow Marketing, proprietara revistei de marketing prin targuri si expozitii www.targurisiexpozitii.ro

Inca trei zile de reducere la seminarul efEX

efEx a fost creat pentru ca expozantii de la targurile si expozitiile din Romania sa participe mai eficient decat pana acum.

Intrucat pentru o companie participarea la o manifestare expozitionala este ceva deosebit, vrem sa va oferim cateva linii generale despre ceea ce este marketingul prin intermediul targurilor si expozitiilor.

Am constat ca in marea majoritate a companiilor care participa la targuri si expozitii nu exista cel putin un om care sa fie specializat in astfel de activitati si sa aiba ca principala sarcina pregatirea participarii si participarea propriuzisa la targuri si expozitii.

Seminarul efEX va avea loc in Bucuresti pe 29 octombrie, iar pana pe 5 octombrie se aplica o reducere de 10% la taxa de participare.

Descrierea completa a seminarului se poate gasi pe www.targurisiexpozitii.ro

Despre Picant Events SRL

Sfera Expo SRL
targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro
www.targurisiexpozitii.ro

targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro
www.targurisiexpozitii.ro

targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/inca-trei-zile-de-reducere-la-seminarul-efex