Marketing Forum - Marketing Power Tools

Locul desfasurarii: Hotel Parc Best Western

Organizator: Sfera Expo si Public Share

Pe 19 mai 2006 se redeschide atelierul de instrumente de marketing – Marketing Forum - in care se continua abordarea unor noi tehnici de marketing altele decat publicitatea.. Dupa succesul din noiembrie 2005, Marketing Forum revine cu o noua tema in 2006, pastrandu-si pozitionarea „Marketingul este mai mult decat publicitate”.

Doisprezece Meseriasi Adevarati in Marketing vor prezenta si demonstra Instrumente de marketing cu eficienta ridicata – Marketing Power Tools.

Scopul Marketing Forum Marketing Power Tools este de a prezenta metode si tehnici de marketing care au o eficienta foarte ridicata: „Marketing Power Tools”.
Cei 12 specialisti, in cadrul conferintei de o zi, vor pune accentul mai mult pe studii de caz, exemple si elemente esentiale care genereaza rezultate importante.

In cadrul atelierului de instrumente de marketing eficiente - marketing power tools vor fi prezentate temele: „Strategia de Marketing”, „Experienta de Brand”, „Manifestarea Brandului in Mediul Online”, „Atasamentul fata de Brand – Succes garantat”.


Nicolae Naumof – Ionescu
Managing Partner Sfera Expo – Tradeshow Marketing
021/ 224 63 81
0765-216-491
nicolae.naumof@sferaexpo.ro

Clementina Anghelache
Managing Director
Public Share
clementina.anghelache @marketing.forum.ro

Despre PICANT EVENTS SRL

Sfera Expo – Tradesow Marketing
Prin intreaga noastra activitate ne adresam organizatiilor care participa la targuri si expozitii si isi doresc o profesionalizare a acestor demersuri de marketing. Actionam ca o agentie de publicitate specializata in participari la targuri si expozitii, organizarea si promovarea de evenimente.

Oferim Know - How pentru conferinta Marketing Forum - Marketing is more than advertising pentru ca suntem convinsi de capacitatea acestor tehnici alternative de a satisface nevoile de marketing ale unei organizatii.

Public Share
Public Share este o companie tanara, flexibila, creata de o echipa cu experienta in organizarea de evenimente, targuri, expozitii si seminarii.

Din activitatea desfasurata anterior am desprins cateva concluzii: piata romaneasca are nevoie de mai multa flexibilitate, de mai multa promptitudine, de mai multa incredere, dar, inainte de toate de idei noi, de spatii in care initiativele sa concureze intr-un mod cinstit.

Public Share este felul nostru de a raspunde acestor cerinte oferind partenerilor nostri experienta si potentialul nostru creativ, cautind noi provocari si identificind noi oportunitati.

Participare: Intrare libera