Marketing online pe targurisiexpozitii.ro

BUCURESTI - 3 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista de marketing prin targuri si expozitii www.targurisiexpozitii.ro a introdus o noua rubrica dedicata marketingului online.

Marketing online pe targurisiexpozitii.ro

Datorita cresterii puternice a importantei marketingului online in activitatea generala de marketing, dar si in cea legata de targuri si expozitii am decis introducerea unei noi rubrici in revista de marketing prin targuri si expozitii - www.targurisiexpozitii.ro.

Pentru un numar limitat de editii Claudiu Gamulescu, specialist in marketing online, va scrie pe targurisiexpozitii.ro rubrica de marketing online.

Claudiu Gamulescu este specialist in Comert electronic, SEO, Online Marketing, Usability . Este proprietarul sitului de consultanta web Underclick.ro, si activitatea sa a acoperit mai mult de 50 de proiecte web. Claudiu Gamulescu preda in cadrul ASE Bucuresti si este membru in Centrul de Cercetare in Comert, unde a finalizat cel mai mare studiu de pe piata romaneasca privind magazinele de comert electronic.

Aceasta rubrica de marketing online vine sa completeze continutul revistei de marketing prin targuri si expozitii care include rubicile Editorial, Actualitatea in targuri si expozitii, Tradeshow Marketing, Piata de targuri si expozitii si Branding.

Targurisiexpozitii.ro contine cel mai complet calendar de manifestari expozitionale disponibil pe web-ul din Romania.

Targurisiexpozitii.ro este un produs Sfera Expo - Tradeshow Marketing, Companie specializata in marketing prin targuri si expozitii. In portofoliul companiei se afla si Seminarul efEX - Exhibit for Value si conferinta Marketing Forum - marketing is more than Advertising.

Despre Picant Events SRL

Sfera Expo SRL
targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro
www.targurisiexpozitii.ro

targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro
www.targurisiexpozitii.ro

targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/marketing-online-pe-targurisiexpozitii-ro