Marketingul nu este Cenusareasa companiei! Project MarkeTeam Training 18 noiembrie 2008

BUCURESTI - 29 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Din pacate, vazut ca putin important; primul buget care se reduce; proiectele cel mai greu de gestionat – Marketingul nu este intotdeauna prioritar in organizarea companiei. De aceea marketerii intampina uneori dificultati in coordonarea colegilor non-marketing indispensabili bunei derulari a proiectului.

Project MarkeTeam este un training ce prezinta simulari si studii de caz prin intermediul carora participantii vor putea sa inteleaga, sa aprecieze si sa ia decizii corecte din punct de vedere marketing, in vederea asigurarii pozitionarii dorite si sustinerii vanzarilor si a cotei de piata, motivand echipele interdepartamentale complexe care ii pot ajuta la buna desfasurare a proiectelor lor.

Tehnicile utilizate in desfasurarea trainingului se bazeaza pe invatare experientiala astfel incat informatiile vor fi asimilate prin intermediul aplicarii lor practice.

Astazi este ultima zi cu 10% reducere pentru inscriere la Project MarkeTeam

Se adreseaza top managementului, marketing managerilor sau intreprinzatorilor si in general persoanelor angajate în Departamente de Marketing, Relatii Publice, Vanzari.

Structura cursului:

1.Sa recapitulam: despre comunicare si marketing.
2.Totul pleaca de la cultura organizationala.
3.Locul marketingului in firme.
4.Ce inseamna proiectele de marketing.
5.Alocarea activitatilor si bugetarea eficienta a proiectelor de marketing.
6.Motivarea si constructia echipelor interdepartamentale in scopuri de marketing
7.Comunicare in cadrul proiectelor de marketing
8.Comunicare interdepartamentala
9.Motivarea si managementul echipei complexe de proiect de marketing.
10.Comunicarea cu persoanele dificile.
11.Tehnici de prezentare eficiente.
12.Promovarea cu succes a proiectelor de marketing, in intern si in extern.
13.Simulare complexa: managementul proiectului de marketing

Beneficii:
intelegerea nevoii de marketing, a cunostintelor esentiale si a principalelor elemente care trebuie puse in aplicare in firmele din mediul organizational;
insusirea de tehnici si instrumente de marketing pentru crearea de valoare pentru clienti, pentru atragerea consumatorilor profitabili si pentru fidelizarea lor;
insusirea de tehnici si instrumente de marketing pentru o mai buna conlucrare cu colegii in sensul sprijinirii activitatilor comerciale,
insusirea de tehnici pentru crearea si motivarea echipelor interdepartamentale in scopul asigurarii succesului proiectelor de marketing.

Trainerul este Florina Pinzaru , trainer experimentat şi consultant în Comunicare şi Marketing. Lector universitar la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA Bucureşti. Cadru didactic asociat la ASE Bucureşti. Coordonator comunicare de marketing pentru Distrigaz Sud – Grup Gaz de France. Experienţă în relaţii publice: Evolutiv, pentru contul Mobexpert (2004-2006); Ministerul Educaţiei şi Cercetării (2003); Universitatea Virtuală de Afaceri (2003-2005).

Trainingul va avea loc pe data de 18 noiembrie la Hotel CARO, Bucuresti. Taxa de participare este de 750 RON+ TVA / Persoana.La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri :
•10% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate pana la data de 29 octombrie 2008.
•5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Termenul limita pentru inscrieri este 12 noiembrie 2008.

Informatii complete si inscrieri pe www.marketingforum.ro sectiunea cursuri si traininguri.

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing si comunicare bazat pe specializare si eficienta.

Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!

Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, Brand Promo, Advanced Exhibiting, iSell, Web Wizard, Junior Brand, Insider, Marketer Start si altele.

Pentru mai multe informatii contactati pe Ioana Anescu 0766244894 si Nicoale Naumof 0765216491 www.marketingforum.ro

mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/marketingul-nu-este-cenusareasa-companiei-project-marketeam-training-18-noiembrie-2008