Miturile dezvoltarii unui brand puternic de companie - Brand BackStage pe 6 si 7 Martie

BUCURESTI - 18 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cuvantul „brand” a devenit utilizat atat de mult incat tinde sa devina banal. Toata lumea isi doreste o companie cu „Brand”, insa pentru a avea atinge un astfel de obiectiv, trebuie respectate niste etape si daramate niste mituri. Trainingul Brand Backstage (www.marketingforum.ro) explica si demonteaza ideile preconcepute fata de brandul de companie, referitoare la: timpul necesar pentru construirea unui brand, valorile implicate, tehnicile de constructie, prezenta pe piata, resursele umane implicate.

Trainingul Brand BackStage (www.marketingforum.ro) se adreseaza persoanelor cu responsabilitati de marketing in cadrul unor companii mici si mijlocii. Scopul trainingului este de a oferi o imagine schematica asupra importantei brandingului si a pasilor de baza in crearea si managementul unui brand.

Tematica Trainingului 'Brand BackStage' acopera 3 mari sectiuni precum: Ideea de brand ( Ce este un brand), Tipuri de brand-uri, Procesul de dezvoltare a unui brand.

Trainerul 'Brand BackStage' este Andreia ANDREI
Andreia ANDREI are o experienta de 10 ani in domenile marketing, comunicare si dezvoltare de produs.Ca baza educationala, Andreia este absolventa de studii superioare economice, specializarea marketing. Pe parcursul evolutiei profesionale Andreia si-a completat cunostintele teoretice prin cursuri de specializare in analiza tranzactionala si studii postuniversitare in informatica.

Andreia a activat cu precadere pe piata serviciilor profesionale, in domenii precum: advertising, comunicatii mobile, web, software si cel mai recent, evenimente. A detinut pozitii precum: manager de proiect, consultant si director de marketing.
Inovatia, creativitatea, cercetarea si combinarea informatiilor din domenii diverse de activitate au fost cuvintele cheie pentru toate pozitiile ocupate.

Pachetul de Training Deschis contine:
Participarea la Lucrarile Trainingului
Suporturi de curs in format text integral
Diploma de participare
Masa de pranz
Pauze de cafea
BONUS: Cartea Cele 22 de Legi Imuabile ale Brandingului
Bonus Boia – conform programului de fidelizare al PICANT (www.picant.ro)

Taxa de participare la Brand BackStage Training Deschis este 950 RON+TVA/persoana la care se pot aplica

10% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate pana la data de 18 Februarie 2008
5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Data Limita pentru inscrieri este 3 Martie 2008

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Doar Esentialul” – ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate.
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, Web Wizard, Brand BackStage, Marketing Intro, Start Promo, Sales Plus si altele.

Ioana Anescu - 0766244894
Nicolae Naumof - 0765216491
mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/miturile-dezvoltarii-unui-brand-puternic-de-companie-brand-backstage-pe-6-si-7-martie