PICANT pleaca in turneu in vestul tarii!

BUCURESTI - 7 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 9 – 14 iunie 2008, PICANT merge in vest! Arad, Oradea, Timisoara sunt primele orase care se vor bucura de trainingurile PICANTe. Marketing Intro, Junior Brand si Start Promo reunite in programul PICANT Marketing’s Cool sunt propunerile pe care le face PICANT.

PICANT Marketing's Cool (www.marketingforum.ro) este un program complet de training in marketing, branding si comunicare adresat responsabililor de marketing si comunicare.

Prima editie in sistem deschis a PICANT Marketing's Cool va avea loc la Arad in 09-14 Iunie 2008.

“Plecam in “turneu” cu trainingurile PICANTe. Ne-am orientat intai catre partea de vest a tarii datorita nivelului de dezvoltare al zonei si, mai ales, datorita solicitarilor primite din partea participantilor. Distanta fiind mare devine destul de dificil pentru un participant sa vina in Bucuresti pentru a participa la un training de 2 zile. Asadar ne-am mobilizat si vom merge noi in intampinarea dorintelor lor.” a declarat Ioana ANESCU, Partener la PICANT.

Trainingurile propuse de PICANT se adreseaza persoanelor care lucreaza in departamentele de marketing si au nevoie de o structurare si de o aprofundare a unor conostinte de baza in domeniu.

Marketing Intro - Training de Bazele marketingului - se adreseaza persoanelor care au cunostinte reduse de marketing si isi doresc sa obtina o imagine simpla, clara si realista asupra activitatilor de marketing. Marketing Intro isi propune sa prezinte participantilor rolul marketingului intr-o afacere si sa ii familiarizeze cu principalele activitati care se regasesc in sarcina departamentului de marketing. Din tematica: Piata, Strategii de piata, Cercetari de marketing, Cei 4 P, Planul de marketing. Durata: 2 zile. Traineri: Ioana ANESCU, Nicolae NAUMOF


Junior Brand – Training de Branding Si Brand Management se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management. Junior Brand isi propune sa ofere o imagine clara si onesta asupra procesului de formare si administrare a unui brand. Durata: 1 zi. Trainer: Nicolae NAUMOF.


Start Promo - Training de bazele comunicarii de marketing. Se adreseaza persoanelor care au cunostinte medii de comunicare de marketing. Start Promo isi propune sa familiarizeze participantii cu principalele tehnici de comunicare de marketing si sa ofere o structura esentiala de campanie de comunicare de marketing. Durata: 2 zile
Traineri: Ioana ANESCU, Nicolae NAUMOF

Informatii detaliate despre PICANT Marketing’s Cool din Arad sunt disponibile pe www.marketingforum.ro . Inscrierile se pot realiza on-line pe aceeasi adresa.

Aceasta este prima “oprire” din turneul pe care Picant isi propune sa il sustina in 2008. Alte orase vizate mai sunt Iasi, Constanta si Cluj.

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, Web Wizard, Brand BackStage, Insider, Marketing Intro, Start Promo, Sales Plus si altele.

Ioana Anescu - 0766244894; Nicolae Naumof - 0765216491
www.marketingforum.ro
mk@marketingforum.ro