Premisele unui Site Web Eficient la Web Wizard 03 si 04 Aprilie

BUCURESTI - 18 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru ca un site web sa fie eficient este necesar ca acesta sa aiba obiective clare, un plan de dezvoltare si un manager de proiect profesionist.

Un site eficient este usor de utilizat (usability), este optimizat pentru motoarele de cautare (SEO) si sa beneficieze de o sustinere prin comunicarea on-line (e-Marketing).

Trainingul Web Wizard (www.marketingforum.ro) isi propune sa puna fundamentele pentru un proiect web bine construit si premisele unui site de succes, precum si asigurarea cunostintelor de baza in dezvoltarea ulterioara a sitului.

Web Wizard (www.marketingforum.ro) va avea loc in Bucuresti pe 03 si 04 Aprilie, in Bucuresti la Hotel Caro, si va fi sustinut de CLAUDIU GAMULESCU.
Traininerul 'Web Wizard' este CLAUDIU GAMULESCU. Claudiu GAMULESCU este doctorand in cadrul ASE Bucuresti, specializare relatii internationale, comert si comert electronic. Actualmente este Online Business Developper al Underclick.ro, consultanta Internet, si este consultant principal pentru multe din siturile din Romania. Claudiu a dezvoltat proiecte web precum Sport365.ro si NetSport.ro si a colaborat cu agentiile ArboMedia si NetBridge.
Trainingul are o durata de doua zile, totalizand aproximativ 14 ore si acopera aspectele estentiale pentru reusita unui proiect web sau a unui simplu site de prezentare.
Tematica Web Wizard este:

1 Usability sau arta de a faca navigarea usoara
2 SEO sau Search Engine Optimization
3 E-Marketing

Tematica detaliata a trainingului este disponibila pe www.marketingforum.ro sectiunea traininguri de marketing.

Pachetul de Training contine:
Participarea la Lucrarile Trainingului
Suporturi de curs
Diploma de participare
Masa de pranz in fiecare zi
Pauze de cafea in fiecare zi
BONUS: Cartea Cele 11 legi imuabile ale Internet brandingului de Al Ries si Laura Ries
Bonus Boia conform programului de fidelizare PICANT

Taxa de participare este de 1050 RON+ TVA / Persoana. La aceasta taxa se poate aplica 5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Data Limita pentru inscrieri este 31 Martie 2008

Insformatii complete si inscrieri pe www.marketingforum.ro

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Doar Esentialul” – ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate.
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, Web Wizard, Brand BackStage, Insider, Marketing Intro, Start Promo, Sales Plus si altele.

Pentru mai multe informatii contactati pe Nicolae NAUMOF, 0765216491 www.marketingforum.ro
mk@marketingforum.ro