Targuri si expozitii .ro isi extinde acoperirea

BUCURESTI - 7 iunie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista online de marketing prin targuri si expozitii - www.targurisiexpozitii.ro - isi extinde acoperirea. In cel mai complet calendar de targuri si expozitii din Romania au fost incluse manifestarile expozitionale din Constanta si Ploiesti.

Targuri si expozitii .ro isi extinde acoperirea

Revista online de marketing prin targuri si expozitii - www.targurisiexpozitii.ro este principala resursa informationala de tradeshow marketing si informatii despre targuri si expozitii din Romania. Continuand dezvoltarea sitului, Sfera Expo - Tradeshow Marketing (proprietarul www.targurisiexpozitii.ro) a inclus calendarul evenimentelor din Constanta si Ploiesti. In acest moment pe site-ul www.targurisiexpozitii.ro se gasesc programele targurilor si expozitiilor din zece orase, respectiv Bucuresti, Brasov, Cluj, Sibiu, Timisoara, Arad, Oradea, Iasi, Constanta si Ploiesti.

Incepand din aceasta saptamana revista de marketing prin targuri si expozitii, www.targurisiexpozitii.ro, are o noua infatisare grafica. Noul look al site-ului reprezinta mai bine noua identitate adoptata de Targurisiexpozitii.ro si Sfera Expo - Tradeshow Marketing.

Sfera Expo - Tradeshow Marketing - este agentia de publicitate specializata in marketing prin targuri si expozitii.

Despre Picant Events SRL

Sfera Expo SRL
targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro
www.targurisiexpozitii.ro

targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro
www.targurisiexpozitii.ro

targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/targuri-si-expozitii-ro-isi-extinde-acoperirea3