Cele mai bune masini second hand le gasesti la Pickwell Group

BUCURESTI - 30 martie 2020

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Logistica/Transport

O masina noua nu este intotdeauna la indemana oricui, de aceea multe persoane isi indreapta atentia catre masini second hand. Pickwell Group este unul dintre cei mai importanti dealeri de masini la mana a doua, autoturisme cu cel mult 5 ani vechime, verificate si cu kilometraj certificat.

Masini Second Hand

Masini Second Hand

Masina este un bun de care te folosesti ani buni si care trebuie sa iti ofere siguranta. De aceea, este important sa nu o cumperi de oriunde, ci doar de la un vanzator specializat. Pe pickwell.rovei gasi atat masini premium, cat si masini cu pret mediu sau autoturisme de buget redus. Insa poti comanda ce tip de masina rulata doresti.

Avantaje masini livrate de Pickwell Group

Istoricul intretinerii si al reparatiilor masinilor este facut cunoscut clientului de la bun inceput, astfel incat acesta sa faca achizitia tinand cont de toate datele masinii. Inainte de a fi scoase la vanzare, toate vehiculele din stoc sunt verificate de mecanici specializati, avand kilometraj real ce poate fi verificat. De altfel, site-ul iti ofera posibilitatea sa vizionezi fisa masinii, cu istoric service si date tehnice.

Masinile vandute pe pickwell.ro au o vechime de cel mult 5 ani, fiind la primul ciclu de utilizare. Majoritatea sunt preluate de la flote iesite din leasing operational, utilizate de marile companii din Romania. Acest lucru inseamna ca au beneficiat de o buna intretinere si de revizii realizate doar in reprezentante.

Poti sa iti alegi autoturismul dorit dintr-o gama variata de masini rulate in Romania. Pickwell Group este unul dintre putinii dealeri din tara noastra care ofera transparenta totala, astfel ca iti poti face de la bun inceput o idee clara despre ceea ce cumperi: cine si cum a folosit masina, ce rulaj are aceasta, ce interventii a suferit.

Un alt avantaj pe care il au clientii Pickwell Group este dat de posibilitatea de a achizitiona masini second hand in rate. Toate masinile vandute, avand in vedere vechimea acestora, sunt eligibile pentru finantare atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme. Mai mult, au si dobanzi avantajoase, iar persoanele juridice pot beneficia de deducerea TVA.

Astfel, poti achizitiona masini second hand cu credit auto, fara avans solicitat. Finantarea se acorda in limita a 10.000 de euro. Inclusiv societatile comerciale sunt eligibile pentru un credit fara avans, indiferent de vechime, cifra de afaceri realizata, profit, etc.

Daca iti doresti o masina second hand cu o stare tehnica si estetica peste medie, completeaza formularul de comanda masini prin PickWell Group! Garantat vei achizitiona un autoturism in stare excelenta si la un pret bun.

 “Am inregistrat din 2015 o crestere anuala de peste 30%. Rezultatele noastre s-au datorat in primul rand calitatii serviciilor si a produselor oferite. Astfel, am reusit sa dezvoltam portofoliul de clienti. Desi contextul ecomomic se anunta dificil pentru 2020, suntem increzatori ca putem oferi cele mai bune variante de achizitie pentru societati si persoane fizice. Toate informatiile sunt oferite pe site-ul nostru pickwell.ro”, este de parere Alin STOICA, General Manager Pickwell Group.

Despre PICKWELL GROUP

Suntem o companie specializata in vanzari de vehicule rulate si prestari de servicii conexe domeniului auto, cu o experienta de peste 15 ani. Detalii la https://pickwell.ro

Taguri: pickwell group