Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare

Locul desfasurarii: Parcul Tineretului

Organizator: Revista Pescuit pur si simplu (fosta Aventuri la pescuit)

Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare

Editia de toamna a celui mai mare targ de pescuit si vanatoare din tara va avea loc in perioada 18 – 21 septembrie in Parcul Tineretului (intrarea dinspre metrou Tineretului).

Evenimentul, aflat la cea de-a paisprezecea editie, reuneste intr-un singur loc pe cei mai mari importatori si producatori, dar si cele mai apreciate magazine cu echipament de profil. Nu ratati lichidarile de stocuri si ofertele promotionale puse la dispozitie pe final de sezon!

Şi aceasta editie a targului aduce mii de modele si sute de marci de scule si accesorii pentru impatimitii de pescuit si vanatoare.Au confirmat deja prezenta la targ firme importante, recunoscute de iubitorii pescuitului si vanatorii, cum ar fi: Energofish, Normark/Total Fishing, Mim Team, Mille Maistro, Watson, Abrevis, Claumar Pescar, Senzor, Fiskars, Tapel, Pepe Carp Baits, Carping Club si multi altii.

Doar aici se pot intalni cele mai ravnite marci de pescuit intr-un singur loc: Shimano, Lamiglas, Trabucco, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Rapture, Owner, Benzar, Sakura, K-Karp, Sebile, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Daiwa, Big Hammer, Maver Carp UK, Rublex, Carp Zoom, Gamakatsu, River2Sea, Korda, Kryston, Solar, Cralusso, Sportex, PB Products, Mivardi etc.

Ca de fiecare data, aveti ocazia de a castiga super–premii constand in scule, accesorii de pescuit si momeli, la tombola targului.

Programul de vizitare este intre orele 10 si 18, iar pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care nu s-au scumpit si si-au pastrat valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu (fosta  Aventuri la pescuit ), revista numărul 1 de pescuit din România.

Va asteptam!

Despre PICNIC MEDIA

Expo Pescuit pur si simplu este cea mai complexa manifestare expozitionala dedicata pescuitului sportiv, vanatorii si activitatilor outdoor din Romania.

Confirmare pana la data:

Participare: Taxa de participare