Maine, 18 septembrie, deschidem portile targului Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare, editia a XIV-a

BUCURESTI - 17 septembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Sport

Va asteptam in Parcul Tineretului din Bucuresti, intrarea dinspre Metrou Tineretului (intrarea Sincai) cu mii de scule si articole de pescuit, demonstratii realizate de pescari profesionisti, oferte special concepute pentru acest eveniment si numeroase premii la tombola targului.

Expo Pescuit pur si simplu, editia a XIV-a

Expo Pescuit pur si simplu, editia a XIV-a

Maine, 18 septembrie 2014, are loc deschiderea celui mai mare targ de pescuit si vanatoare din Romania. Va asteptam la Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare in perioada 18 – 21 septembrie, in Parcul Tineretului din Bucuresti, intrarea dinspre Metrou Tineretului (intrarea Sincai).

Vizitatorii vor avea ocazia sa se plimbe, sa cantareasca si sa aleaga dintre miile de scule de pescuit puse la dispozitie de firme importante, recunoscute de iubitorii pescuitului si vanatorii. In plus, ca la orice editie pe final de sezon, nu vor lipsi ofertele speciale si lichidarile de stocuri.

Cativa expozanti au divulgat deja o parte din secretele lor. Astfel, MIM TEAM garanteaza ca toate preturile din stand vor fi reduse fata de preturile recomandate, iar in standul CLAUMAR PESCAR, vizitatorii vor putea profita de reduceri de pana la 20% la produsele selectionate, distribuite de GIVADI Romania.

ENERGOFISH vine in sprijinul tuturor pescarilor, fie ei experimentati sau la inceput de drum, returnand costul biletului de intrare, la cumparaturi de peste 100 de lei pe bon. Asadar, targul de toamna este prilejul perfect pentru completarea trusei de pescuit pe final de sezon, la preturi avantajoase.

Doar la Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare veti avea parte de 3 piscine pentru demonstratiile realizate de pescari premiati in campionate nationale si internationale, numeroase premii la tombola targului, oferte special concepute pentru acest eveniment si mii de scule si articole de pescuit, toate intr-un singur loc.

Targul se desfasoara de joi, 18 septembrie 2014, pana duminica, 21 septembrie 2014, intre orele 10:00 – 18:00. Pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care nu s-au scumpit si si-au pastrat valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu (fosta Aventuri la pescuit), revista numarul 1 de pescuit din România!

Detalii suplimentare pe www.expoaventuri.ro si https://www.facebook.com/ExpoAventuri.

Despre Picnic Media

Organizator al Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare, cea mai complexa manifestare expozitionala dedicata pescuitului sportiv, vanatorii si activitatilor outdoor din Romania.
Prima editie a avut loc in 2007. Datorita succesului de care s-a bucurat, evenimentul s-a extins curand la doua editii pe an, de primavara si toamna.
Scopul nostru este de a prezenta cele mai noi produse si echipamente de pescuit si vanatoare, de a aduce laolalta toti marii producatori si distribuitori din industrie in cadrul unui eveniment adresat atat publicului larg cat si potentialilor clienti care activeaza pe piata de pescuit sau in pietele conexe.