Sanatate, Nutritie si Sport

Locul desfasurarii: Sun Plaza Shopping Center

Organizator: PIKASO EVENTS

Dieta si sport pentru o vara perfecta

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii prin Miscare, te asteptam in Sun Plaza Shopping Center , intre 10-12 mai 2013, sa sarbatorim impreuna cea de-a 8-a editie a evenimentului „ Sanatate , Nutritie si Sport”, dedicat tuturor celor interesati sa adopte un stil de viata cat mai sanatos.

Vrei sa arati senzational la piscina sau pe plaja? Specialistii in nutritie te vor invata cum sa folosesti mesele intermediare, care sunt caloriile care nu ingrasa, ce e bine sa manaci in pauza de pranz, care sunt solutiile pentru un metabolism lent, cum se combate celulita, de unde vine nevoia de miscare si cum combatem viata sedentara.

Timp de 3 zile, in incinta Sun Plaza Shopping Center, vor fi prezente cabinete de nutritie, sali de sport, clinici medicale, centre de relaxare si infrumusetare, centre oftalmologice si stomatologice, care se vor intrece in a-ti pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte.

“Sanatate, Nutritie si Sport” se adreseaza atat iubitorilor de miscare, cat si persoanelor sedentare care isi doresc o schimbare si vor sa afle care sunt cele mai practice si eficiente metode pentru a atinge greutatea optima fara eforturi prea mari si costuri exagerate.

Dependentilor de adrenalina le pregatim oferte pentru practicarea de sporturi extreme si pentru zboruri cu balonul cu aer cald.

Te asteptam la Sun Plaza Shopping Center in perioada 10-12 mai, intre orele 10:00 - 22:00, pentru a afla cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa! Intrarea este libera!

Eveniment organizat si sustinut de Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe informatii privind inscrierea si programul evenimentelor conexe, sunt disponibile pe www.pikaso.ro si http://www.facebook.com/Sanatatenutritiesisport

 

 

Despre PIKASO

Pikaso Events vă oferă o gamă completă de servicii în vederea organizării de evenimente. Printre acestea se numără: Realizarea managementului în organizarea de expoziții, congrese, conferințe, seminarii și evenimente speciale Realizarea de concepte pentru evenimente; Selectarea și negocierea contractelor cu prestatorii de servicii; Proiectarea și amplasarea standurilor în cadrul evenimentelor; Construcția și amenajara de standuri expoziționale

Confirmare pana la data: 10 mai 2013

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment: