Start your business

Locul desfasurarii: Pasajul Universitatii, http://www.pikaso.ro/evenimente/start-your-business/

Organizator: Pikaso Events

Start your business

PIKASO  EVENTS va invita in perioada 29 – 31 martie 2012, in Pasajul Universitatii  la evenimentului “START YOUR BUSINESS” – targ de dezvoltare personala si job-uri alternative.

„START YOUR BUSINESS ” se adreseaza tuturor categoriilor sociale, atat somerilor, cat si celor deja angajati,  indiferent de varsta, specializare si experienta.

“START YOUR BUSINESS”  va ofera :

- oportunitati de angajare pentru tinerii absolventi;

- posibilitati de reorientare profesionala pentru adulti;

- accesul catre afaceri ce pot genera venituri alternative importante pentru bugetul oricarei familii;

- solutii de initiere in antreprenoriat ;

LOCATIA

Poziționarea centrală, traficul intens, rezonanța culturala, apropierea de cele mai importante centre universitare din Bucuresti si accesibilitatea fac din Pasajul Universității un loc ideal pentru derularea „START YOUR BUSINESS ”.

Expozantii vor prezenta informatii despre joburi , traininguri si internshipuri, despre cursuri de calificare sau recalificare profesionala, despre modalitatea de obtinere a unor atestate si despre programele lor de voluntariat.

Va invitam sa participati la „START YOUR BUSINESS ”  in fiecare zi intre orele 11-19!

YOU, YOUR BUSINESS, YOUR LIFE!

http://www.pikaso.ro/evenimente/start-your-business/ 

Despre PIKASO

Pikaso Events vă oferă o gamă completă de servicii în vederea organizării de evenimente. Printre acestea se numără: Realizarea managementului în organizarea de expoziții, congrese, conferințe, seminarii și evenimente speciale Realizarea de concepte pentru evenimente; Selectarea și negocierea contractelor cu prestatorii de servicii; Proiectarea și amplasarea standurilor în cadrul evenimentelor; Construcția și amenajara de standuri expoziționale

Confirmare pana la data: 7 martie 2012

Participare: Intrare libera