2021 - cel mai bun an din istoria Util SPC

Giurgiu - 31 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Pe o piață în creștere, dealerul de stivuitoare Util SPC din Giurgiu a înregistrat în 2021 cel mai bun an din istoria companiei. Noutatea anului 2022 va fi reprezentată de livrările de stivuitoare Hyundai de mare tonaj cu motor stage V.

Crown WT3000, familia de transpaleți electrici cu platformă preferată de foarte mulți clienți

Util SPC, compania giurgiuveană specializată în distribuția de utilaje și echipamente de intralogistică, a încheiat anul trecut cu o creștere de peste 10% a cifrei de afaceri. Creșterea a venit mai ales de pe urma segmentului de retail și ca urmare a creșterii explozive a comerțului online, care a dus la noi oportunități pentru toți furnizorii de utilaje de intralogistică din România.

Totodată, compania și-a păstrat o poziție de piață importantă și în ceea ce privește livrarea de utilaje tradiționale - motostivuitoare diesel, GPL, electrice - și a capitalizat din plin includerea oficială în portofoliul propriu de mărci a celui mai mare constructor chinez de profil, Hangcha. Din portofoliul de produse al Hangcha de un mare succes s-au bucurat toate produsele cu Li-Ion, atât stivuitoarele electrice din gamele CBD-XC/AE, cât și transpaleții electrici fără catarg din gama CBD, care au devenit foarte rapid unul dintre cele mai apreciate produse de pe piață.

În privința principalelor două mărci de intralogistică distribuite de compania giurgiuveană, Hyundai MH și Crown, lucrurile au evoluat la fel de pozitiv. De la Hyundai de un real succes s-a bucurat gama de motostivuitoare diesel cu noile motoare Stage V, în timp ce pentru gama Crown dealerul român s-a situat în top 3 distribuitori europeni.

În total, în anul 2021 compania a livrat peste 800 de echipamente și utilaje și și-a mărit acoperirea de service cu prezențe în Iași, Constanța și Tg. Mureș.

Anul 2022 va aduce ca noutate principală disponibilitatea stivuitoarelor Hyundai de mare tonaj cu motoare compatibile Stage V. Din cauza dificultăților tehnice lansarea noilor motoare a fost amânată un an.

Util SPC este o companie cu capital integral românesc care acționează de peste 20 de ani cu succes pe piața distribuției de utilaje, echipamente și accesorii de intralogistică. Este cotată în top 5 furnizori pe piața de profil și top 15 companii din județul Giurgiu.

Pentru mai multe amănunte:

- web: www.utilspc.ro
- email: info@utilspc.ro
- pers. de contact: Geanina Dobriș

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pinbud/2021-cel-mai-bun-an-din-istoria-util-spc