Util SPC a primit oficial distincția Summit Awards pentru cel mai performant dealer Crown din zona economică EMEA

Giurgiu - 17 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Pe 8 august a avut loc la Giurgiu înmânarea oficială a premiului Summit Award care recunoaște cel mai performant distribuitor al utilajelor și echipamentelor intralogistice Crown .

Christian Gruermann și Dan Voinea, director general Util SPC

Christian Gruermann și Dan Voinea, director general Util SPC

Așa cum se anunțase încă din primăvară, Util SPC a fost desemnat cel mai bun dealer CROWN din 2021 pentru piețele EMEA emergente, primind din partea companiei americane premiul Summit Award. Este a treia oară când dealerul din România primește acest premiu din partea companiei americane, una dintre cei mai puternici furnizori de tehnică și echipamente de intralogistică la nivel mondial.

Înmânarea distincției Summit Award a avut loc la Giurgiu în cadrul unui eveniment la care a participat Christian Gruermann, Senior Regional Dealer Manager al Crown GMBH – sucursala germană a gigantului american.

Oficialul Crown a explicat în cadrul evenimentului ce reprezintă acest premiu pentru cultura organizației:

„În fiecare an calendaristic Crown măsoară o serie de indicatori cheie raportați de fiecare distribuitor, cum ar fi creșterea vânzărilor, cota de piață, performanța after sales, vânzările de piese de schimb, și la final se calculează un scor în baza căruia se acordă Summit Award, care oferă o recunoaștere celui mai performant distribuitori din zona sa de piață.”.

Cele mai vândute echipamente Crown pe piața din România sunt order-pickerele versatile Crown WAV, prezente în toate marile rețele de retail, și transpaleții electrici cu catarg, care se bucură de mare interes din partea clienților, remarcându-se prin robustețe și ușurință în mentenanță și utilizare. De asemenea, Crown deține în acest moment în România o cotă de piață importantă pentru utilajele cu Li-Ion dedicate depozitelor frigorifice. În plus, în ultimul an clienții au devenit tot mai interesați de soluțiile avansate de intralogistică, precum reach-truck-urile sau stivuitoarele VNA („Very Narrow Aisle”, sau „de culoar îngust”).

Istoria Crown a început în 1945, atunci când doi frați, Carl A. Dicke și Allen A. Dicke înființează Crown ca o mică afacere locală într-un sat din Ohio. Astăzi Crown Equipment Corporation SUA este în top 5 cei mai mari producători de stivuitoare din lume, cu o cifră de afaceri de peste 4 miliarde de dolari în 2021, fiind în continuare o afacere de familie condusă de a 4-a generație Dicke.

Crown produce o mare varietate de echipamente pentru intralogistică în 19 fabrici din întreaga lume. Echipamentele Crown se caracterizează prin faptul că minim 80% din componentele lor sunt fabricate intern, nu în China sau alte manufacturi asiatice. Vânzările și service-ul sunt gestionate de rețeaua companiei prin filiale sau dealeri independenți localizați în toată lumea.

Util SPC este un furnizor de tehnică și echipamente de intralogistică din România, înființat în anul 2001. Util SPC a devenit dealer Crown la începutul deceniului 2010-2020 și de atunci a câștigat de trei ori Summit Award la categoria sa. În acest moment Util SPC este cotat în top 5 dealeri de stivuitoare și alte echipamente de intralogistică din România. În 2021 compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 75 milioane RON, și-a crescut echipa până la 76 de angajați și a deschis noi puncte de lucru în țară.

Pentru mai multe amănunte:

- Lucian Sârbu, coordonator marketing
- web: www.utilspc.ro
- Linkedin: linkedin.com/company/utilspc
- email: marketing (at) utilspc.ro
- tel.: 0745 459 927

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pinbud/util-spc-a-primit-oficial-distinctia-summit-awards-pentru-cel-mai-performant-dealer-crown-din-zona-economica-emea