Lansare primului catalog online al companiilor IT din Romania ce au activitati la export in domeniul externalizarii (outsourcing) serviciilor si dezvoltarii de aplicatii software

BUCURESTI - 27 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

pintilie.RO anunta lansarea portalului www.outsourcing-romania.com destinat promovarii firmelor IT din Romania ce au activitati la export in domeniul externalizarii (outsourcing) serviciilor si dezvoltarii de aplicatii software.

Lansare primului catalog online al companiilor IT din Romania ce au activitati la export in domeniul externalizarii (outsourcing) serviciilor si dezvoltarii de aplicatii software

pintilie.RO anunta lansarea portalului www.outsourcing-romania.com destinat promovarii firmelor IT din Romania ce au activitati la export in domeniul externalizarii (outsourcing-ul) serviciilor si dezvoltarii de aplicatii software. Primul portal autohton de acest gen, outsourcing-romania.com grupeaza firmele romanesti in functie de limbajele de programare, technologiile web si bazele de date folosite. Portalul vine in sprijinul companiilor straine care cauta parteneri romani, inscrierea fiind gratuita si deschisa tuturor firmelor romanesti ce au activitati de outsourcing. "Cu un buget de PR stabilit, portalul va fi prezentat si promovat in exterior, la conferintele si evenimentele externe la care firma noastra va fi prezenta" a precizat Adrian Pintilie, managing partner la pintilie.RO. Firmele care se vor inscrie in catalog beneficiaza de o promovare gratuita a serviciilor si activitatiilor lor si astfel pe viitor, vor putea fi mult mai usor gasite de catre potentiali parteneri externi.

Despre pintilie.ro

pintilie.RO realizeaza cercetari piata & studii pe outsourcing, ofera informatii si contacte firmelor care dezvolta sau vor sa dezvolte activitati de externalizare a serviciilor si dezvoltarea de proiecte IT in Romania. Clienti din US, Olanda si Canada au beneficiat pana in prezent de serviciile oferite de pintilie.RO.
Adrian Pintilie
Managing Partner
T: 0723 381 815
office@pintilie.ro