Poze Piperea

 • Gheorghe Piperea despre legea insolventei persoanei fizice

  Poza: Premieră în România: GHEORGHE PIPEREA provoacă o dezbatere cu participare internațională pe tema insolvenței persoanei fizice

 • PIPEREA INTOARCE SOARTA CELUI MAI VECHI DOSAR DIN ROMANIA

  Poza: PIPEREA INTOARCE SOARTA CELUI MAI VECHI DOSAR DIN ROMANIA

 • Gheorghe Piperea, candidat independent la presedintie, isi anunta retragerea din cursa pentru Cotroceni

  Poza: Gheorghe Piperea, candidat independent la presedintie, isi anunta retragerea din cursa pentru Cotroceni

 • Firma de avocatură Piperea şi Asociaţii, specializată în insolvenţă şi litigii, a deschis primul birou teritorial la Cluj-Napoca.

  Poza: Firma de avocatură Piperea şi Asociaţii, specializată în insolvenţă şi litigii, a deschis primul birou teritorial la Cluj-Napoca.

 • Grupul de clienti contra Bancii Comerciale Romane reprezentati de Piperea si Asociatii a declansat procedurile legale pentru inlaturarea din contracte a clauzelor abuzive si pentru recuperarea sumelor platite nedatorat bancii in baza acestor clauze.

  Poza: Grupul de clienti contra Bancii Comerciale Romane reprezentati de Piperea si Asociatii a declansat procedurile legale pentru inlaturarea din contracte a clauzelor abuzive si pentru recuperarea sumelor platite nedatorat bancii in baza acestor clauze.

 • Conferinţa Dreptul Afacerilor 2014 - 9-10 mai 2014, Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept, Aula Magna

  Poza: Conferinţa Dreptul Afacerilor 2014 - 9-10 mai 2014, Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept, Aula Magna

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul piperea.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la piperea. Pozele pe tema piperea cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul piperea, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la piperea, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la piperea.