Essentialdent.ro - Viziune nouă în medicina dentară

BUCURESTI - 25 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Live site

Relaxare, prospețime, contact cu Natura! Essentialdent este cabinetul stomatologic din București unde experimentezi Natura în mijlocul orașului. Ducem activitatea stomatologică la stadiul de artă dentară, descoperind cum armonia între materie și spirit ne ajută să avem o viață mai bună!

Essentialdent.ro - Clinica Stomatologie Bucuresti

Essentialdent.ro - Clinica Stomatologie Bucuresti

 Viitorul aparține supra-specializării în reabilitarea protetică funcțională, estetică, corelată cu sistemul somatic (organismul uman luat ca întreg) și includerii tratamentelor naturiste în actul terapeutic stomatologic.” 

Dr. Corina Gabriela Dincă

Ți-e frică de dentist? Iți dorești un loc unde stomatologul iți poate înlatura această angoasa?

Essentialdent poate fi soluția pentru tine!

Cine este Essentialdent?

Amintește-ți senzația de relaxare și prospețime pe care o simtiți când mergi cu picioarele goale prin iarba moale. Iți amintești aerul tare de munte și sentimentul de satisfacție pe care îl trăiești atunci când ajungi în vârf? Renaști parcă după fiecare contact cu Natura, nu-i așa?

Essentialdent este clinica stomatologica din Bucuresti unde experimentezi Natura în mijlocul orașului. Îți oferim un tratament stomatologic corect personalizat și o parte din miracolele Naturii.

Care este propunerea echipei de stomatologi Essentialdent?

Tratamentele naturiste ce complementeaza tehnicile și practicile moderne ale stomatologiei!

În tratamentele stomatologice pe care le primești în cabinetul nostru, folosim produse apicole și uleiuri esențiale terapeutice, care contribuie la ameliorarea și menținerea sănătății și bunăstării întregului organism.

Dr. Corina Gabriela Dincă, medic primar - stomatologie generală și medic specialist – protetică dentară, competență implantologie, manager al clinicii stomatologice Essentialdent, și-a extins domeniul de expertiză prin competență în Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie (specializare sub tutela Ministerului Sănătății), cunoștințe multidisciplinare ce îi asigură o viziune completă asupra problematicilor stomatologice.

Aromaterapia în medicina dentară este un ajutor în terapia problemelor tale (nu un înlocuitor al medicului dentist). Uleiurile esențiale pot fi folosite însă cu succes în tratarea aftelor bucale, gingivitei ulceronecrotice, parodontozei, candidozei bucale sau sinuzitelor

Apiterapia este o metoda de terapie naturala realizata cu ajutorul de produse rezultate din activitatea metabolica a albinelor: miere, polen, propolis, lăptișor de matca, păstura, veninul de albine. In cadrul domeniului stomatologic, propolisul este unul din cele mai utilizate produse ale stupului.

Oferta specială: Tratament antibiotic cu uleiuri esențiale naturale (vezi detalii pe www.essentialdent.ro).

Essentialdent - Unde ne găsești?

Clinica stomatologică Essentialdent este localizata in București, sectorul 2 (Str. Ritmului nr. 14, bloc 432, scara A, parter, apt. 1).

Te așteptam la noi și, împreuna cu echipa noastra de medici, ducem activitatea stomatologică la stadiul de artă dentară, descoperind cum remediile naturiste pot complementa tratamentul științific și modern al dinților pentru o viață echilibrata, mai bună. 

Essentialdent.ro - Cabinet stomatologic in Bucuresti