ShoShon vine să revigoreze sistemul educației românești - Activităţi pentru copii

BUCURESTI - 26 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Cursuri

Live site

ShoShon este brandul românesc de educație nonformală inovativă, adaptată societăţii actuale. Cursurile si atelierele ShoShon (cu teme actuale, create de o echipă de profesioniști - psihologi, pedagogi) au avizul Ministerului Educației Naționale, fiind incluse în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene (CAERI ) în fiecare an.

ShoShon - Programe educationale pentru copii

ShoShon - Programe educationale pentru copii

 ShoShon a fost clădit ca răspuns la nevoile noastre actuale și ale copiilor noștri. Venim să dăm părinților și copiilor instrumente educaționale SMART, esențiale pentru viața cotidiană, dincolo de materiile abordate la școală 

Daniela Mogoş, fondator Shoshon

ShoShon vine să revigoreze sistemul educației românești

Ţi s-a întâmplat şi ţie?

De câte ori nu am căutat noi, părinții pe de o parte și profesorii pe de altă parte, programe educaționale, jocuri și activităţi pentru copii care să le fie cu adevărat de folos și ne-am pierdut prin multitudinea ofertelor de pe piață.

Ne dorim, așa cum este firesc, programe educaţionale de calitate, actuale, care să țină pasul cu dinamica societății și cu educația, cu metodele folosite, măcar la nivel european.

Nu de puține ori am nimerit cu copilul la activități al căror conținut, fie era desuet, fie era prea puțin interesant pentru copil, prea dur sau dimpotrivă, prea puțin util sau eficient în educația copilului.

Cine este Shoshon?

ShoShon este brandul românesc de educație nonformală inovativă, adaptata societatii actuale.

ShoShon este singurul brand din educația nonformală, care are avizul Ministerului Educației Naționale pentru multe dintre atelierele și cursurile sale, acestea fiind incluse în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene (CAERI ) în fiecare an.

Putem spune, că sunt cu siguranță printre puținii care au inclus în educația nonformală teme de educație neîntâlnite în grădinițe și școli și singurii pentru anumite teme.

Temele sunt actuale, sunt create de o echipă de profesioniști (psihologi, pedagogi), sunt reînnoite o dată la 6 luni, sunt de foarte bună calitate și intotdeauna au cel puțin un element surprinzător pentru micuți și părinți.

Ce spune fondatoarea ShoShon, despre acest proiect

    „Motorul” lui ShoShon, nu am fost noi cei din umbra lui ShoShon, ci chiar copiii și părinții. Ei au fost cei care ne-au spus că ne îndreptăm în direcția potrivită, prin feedback-ul lor extraordinar.

   Ne-am propus și le-am promis copiilor, să le dăruim educație pentru a fi sclipitori, adaptați, inteligenți, pentru acest „azi și mâine”, acesta al secolului în care s-au născut, trăiesc și în care vor trebui să performeze. ”

Ce găseşti la ShoShon?    

ShoShon, furnizorilor de educație nonformală din București reușește în prezent să crească prin programe actuale, inovative, adaptate fiecărui copil în parte, aducând calitate pe piața educației din România, fiind o alegere excelentă pentru Școala Altfel.

Descoperi. Explorezi. Experimentezi. Joacă-te! Și tu, omule mare, poți descoperi, explora, experimenta, te poți juca, la ShoShon

    Intră acum în lumea lui ShoShon și alege cursuri pentru copilul tău și timp de relaxare special pentru tine  sau alege activități potrivite întregii familii.

Ce descoperi în lumea lui ShoShon:

- activități pentru copii și programe educaționale revizuite o dată la 6 luni;

- oameni implicați, dedicați și pregătiți;

- educație nonformală de calitate pentru dezvoltarea EQ - inteligența emoțională și IQ - inteligența cognitivă;

- aterierele și cursurile avizate de M.E.N.;

- programele perfecte pentru Școala Altfel;

- flexibilitatea noastră de a ne deplasa oriunde ai nevoie de educație sau divertisment;

- că ShoShon se pricepe de minune să organizeze evenimente;

 Jocul și joaca sunt pilonii principali ai învățării în întreaga viață.