PLANET2US.COM - primul portal de lifestyle destinat comunitatilor GAY / LESBIAN din Romania

BUCURESTI - 27 septembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

PLANET PR & MEDIA Ltd. anunta lansarea PLANET2US.COM – primul portal destinat comunitatilor LGBT din Romania. Realizat de o echipa editoriala de profesionisti, in conditii tehnice si grafice deosebite, site-ul PLANET2US.COM pune la dispozitia cititorilor informatii si articole de ultima ora din cele mai diverse domenii: arta, moda, calatorii, psihologie, tehnologie etc.

Prima editie online include interviuri exclusive cu: Radu Afrim, Gianina Corondan, Corina, Julia, Cristian Popa etc - acestea expunandu-si parerea despre comunitatea gay si relationarea cu aceasta. Pictorialul de moda este realizat de Ionut Staicu cunoscutii stilisti Marian Palie, si Vivi Pascal, colaboratori permanenti ai portalului.

Portalul isi propune sa devina atat o modalitate de educare si infomare a societatii romanesti cat si primul mijloc de cercetare de marketing pentru segmentul de piata reprezentat de persoanele cu orientare LGBT, segment cu un potential de dezvoltare si crestere neexplorat inca pe pietele est europene.

PLANET2US.COM este prima editie regionala, urmand ca din 2007 sa fie lansate si versiunile in maghiara, ceha si rusa. Editia romaneasca este updatata o data la doua saptamani, aparitia fiecarei editii fiind programata pentru zilele de Sambata.

Despre Planet PR Media

0723425987
office@planet2us.com
Liviu Ifrim

office@planet2us.com