Hill’s Pet Nutrition lansează Prescription Diet Derm Complete pentru a ajuta la combaterea alergiilor alimentare și de mediu ale câinilor

BUCURESTI - 11 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Tehnologia revoluționară Hill’s Derm Complete facilitează îmbunătățiri vizibile ale aspectului pielii câinilor cu alergii alimentare chiar și în primele 21 de zile. (1)

Hill’s Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition

Hill's Pet Nutrition, lider global în industria nutriției pentru animale de companie a anunțat lansarea Derm Complete, cea mai recentă inovație în nutriție din portofoliul Hill’s Prescription Diet. Derm Complete este singura soluție nutrițională dietetică atât pentru alergiile la factorii de mediu, cât și pentru cele alimentare, după cum demonstrează 3 studii clinice.

Noul produs va ajuta la atenuarea linsului excesiv, a scărpinatului și a eritemului, cele mai frecvente cauze ale vizitelor la veterinar. Un studiu deschis, condus de Hill’s, arată că Derm Complete a redus scărpinatul în timpul nopții, iar într-o perioadă de 2 luni, somnul a 75% dintre câini a devenit mai odihnitor. (2)

De ani de zile, cu ajutorul științei, Hill’s creează nutriție care îmbunătățește calitatea vieții animalelor și știm că sensibilitățile pielii acestora reprezintă un subiect plin de provocări. Acestea nu doar că obișnuiesc să cauzeze disconfort pentru câinii cu pielea iritată, dar pot aduce și frustrări proprietarilor care nu își doresc nimic altceva decât o viață fericită și sănătoasă pentru câinii lor. Derm Complete este cea mai recentă inovație în nutriția animalelor, oferind o soluție dovedită clinic pentru controlul afecțiunilor dermatologice, acționând din interior spre exterior. Acum veterinarii au posibilitatea să vindece mult mai repede mâncărimile cauzate de bolile dermatologice.

Hrana Derm Complete este formulată cu niveluri optime de nutrienți esențiali ce sprijină întărirea barierei naturale a pielii împotriva alergenilor din mediu care pot declanșa viitoare episoade. Derm Complete conține și Complexul HistaGuard, un amestec de substanțe bioactive și fitonutrienți care temperează răspunsul la alergenii din mediu. În unul dintre studii, deținătorii de animale au raportat reducerea scărpinatului în 82% dintre cazurile câinilor cu alergii provocate de factorii de mediu. (3) Derm Complete conține și ou ca sursă unică de proteine – o proteină nouă care ajută la prevenirea a 96% dintre alergiile provocate de hrană (4) și la reducerea mâncărimii.

În trecut, hrana dietetică a fost formulată fie pentru controlul reacțiilor adverse la alimente, fie pentru controlul alergiilor provocate de factorii de mediu. Derm Complete este un produs inovator și un mod ușor de a controla ambele tipuri de alergii, indiferent de cauză.

Noua hrană Derm Complete ajută la îmbunătățirea calității vieții câinilor, lăsându-le mai mult timp să facă ceea ce iubesc – să fie cei mai buni prieteni ai oamenilor.

(1) Hill’s Data on File. Effects of novel protein and hydrolyzed protein foods in dogs with adverse food reactions.

(2) Witzel-Rollins A, Murphy M, Becvarova I, et al. Non-controlled, open-label clinical trial to assess the effectiveness of a dietetic food on pruritus and dermatologic scoring in atopic dogs. BMC Vet Res. 2019; 15:220.

(3) Hill’s Data on File. Clinical nutrition for the management of dogs with environmental sensitivities.

(4) Mueller RS, Olivry T, Prélaud P. Critically appraised topic on adverse food reactions of companion animals (2): common food allergen sources in dogs and cats. BMC Vet Res. 2016; 12:9.

Despre Hill’s Pet Nutrition

Fondată în urmă cu mai mult de 80 de ani cu un angajament neclintit față de nutriția animalelor, misiunea Hill’s este să ajute la îmbunătățirea și prelungirea relației speciale dintre oameni și animalele lor de companie. Hill’s este dedicată pionieratului în cercetare și nutriției inovatoare pentru câini și pisici, bazate pe înțelegerea științifică a nevoilor lor specifice. Pentru mai multe informații despre Hill’s, produsele noastre și filosofia noastră nutrițională, vizitează-ne pe www.hillspet.ro sau caută-ne pe Facebook la Hill’s Pet Nutrition.

Taguri: alergiihrana catei
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/planio-lab-srl/hill-s-pet-nutrition-lanseaza-prescription-diet-derm-complete-pentru-a-ajuta-la-combaterea-alergiilor-alimentare-si-de-mediu-ale-cainilor