Plantavorel    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Plantavorel

 • Plantavorel

  Bucuresti - 7 July 2011

  Comunicat de Seed Consultants Branding & Design

  Bucuresti, 7 iulie 2011 - Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates in Romania, anunta astazi castigatorul programului “Cel mai promitator brand romanesc”, prima competitie din tara noastra adresata reprezentantilor comunitatii de afa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: seed consultants , plantavorel , cel mai promitator brand romanesc

  Vezi toate comunicatele de presa despre Plantavorel

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Plantavorel.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Plantavorel. Informatiile despre Plantavorel cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Plantavorel, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Plantavorel, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.