Plante decorative naturale la birou - investitii in oameni

BUCURESTI - 4 iulie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Banci / Asigurari, Social, HR

Live site

Plante decorative la birou - un concept introdus in Romania de catre compania noastra in anul 2002.
Plantele decorative nu mai sunt de multa vreme doar un moft al decoratorilor.
S-a demonstrat stiintific ca plantele de interior au un efect extraordinar asupra psihicului uman, a starii de bine atat mentala cat si fizica.

plante-decorative-birou

plante-decorative-birou

 "Never go to a doctor whose office plants have died.”  

Erma Bombeck

Plantele decorative sunt excelente pentru sanatatea angajatilor: curata aerul din birou de praf si de substante toxice, cresc umiditatea si reduc oboseala.

Mai mult, s-a demonstrat stiintific ca prin amenajarea cu plante de interior ajutam angajatii sa fie mai calmi si li se imbunatatesc productivitatea.

Plante decorative la birou si ingrijire plante decorative la birou sunt concepte introduse in Romania de catre GREENATWORK in anul 2002.

Investitia in plante decorative de interior la birou este o investitie in oameni.

Plantele decorative la birou actioneaza ca niste filtre naturale care transforma dioxidul de carbon in oxigen. In plus, plantele decorative sunt filtre naturale pentru noxele din aer, imbunatatind calitatea aerului, in special in mediile de birouri ventilate artificial.

In spatiile de birouri, amplasand plante de interior se reduce stresul, se reduce zgomotul si se filtreaza praful din incaperi.

Plantele de interior la birou imbunatatesc productivitatea angajatilor (studiile stiintifice au demontrat un procent de crestere de 12%), amelioreaza starea de bine a oamenilor in mediul de lucru, ridica calitatea aerului si umiditatea acestuia.

In plus, amenajarile cu plante decorative dau si un aer exotic, transformand mediul de lucru intr-unul placut, confortabil.

Astfel, motivele pentru care un birou ar trebui sa fie decorat cu plante decorative sunt, pe scurt:

- cu plante de interior se curata aerul de substantele toxice emanate de vopseaua lavabila, mobilier, mocheta: amoniac, formaldehida, monoxid de carbon, benzen, xilen;

- plantele decorative ii ajuta pe oameni sa fie mai calmi si mai optimisti, mai sanatosi;oamenii sunt mai inspirati sa fie creativi si productivi avand plante ornamentale la birou;

- plantele de interior bine alese reduc oboseala, tusea, senzatia de gat sau nas uscat, prin cresterea umiditatii si reducerea prafului in spatiile in care sunt amplasate;

- plantele de interior sunt foarte placute privirii, transformand un spatiu de lucru sec si monoton intr-unul confortabil si primitor.

GREENATWORK ofera pe piata romaneasca servicii specializate de peisagistica de interior cu plante decorative de interior. Fie ca este vorba despre amenajarea spatiilor de birouri cu plante naturale, sau despre ingrijire plante decorative, GREENATWORK este alegerea nr.1 pentru ca plantele tale de interior sa fie pe maini bune!

Despre plante-decorative

Greenatwork este primul departament specializat in servicii de ingrijire plante decorative ornamentale si plante de interior din Romania si activeaza din anul 2002. Este parte a Hollandia Green SRL si ofera servicii pentru plante decorative ornamentale:
- ingrijire plante decorative in birouri (intretinerea curenta a plantelor);
- transplantarea plantelor decorative si toaletarea periodica a plantelor decorative de interior;
- consultanta pentru amenajari de interior cu plante decorative.