Navoade pescaresti pentru un pescuit profesional eficient

BUCURESTI - 6 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Magazinul si portalul online PlasedePescuit.ro confectioneaza si comercializeaza o larga varietate de navoade pentru pescuit, profesionale. Orice tip de navod pescaresc, fie pentru iazuri de mici dimensiuni sau variante profesionale de 500 - 1000m lungime pentru lacuri sau Marea Negra, sunt confectionate manual, la orice dimensiune, cu multa rabdare si pricepere, de catre specialistii nostri.

Navoadele sunt printre cele mai mari echipamente profesionale de pescuit, utilizate din cele mai vechi timpuri, istoria lor se pierde in negura trecutului.

Confectionam la comanda orice tip de navod. Toate plasele pescaresti din catalog sunt confectionate in intregime manual de catre noi la cele mai inalte standarde.

Caracteristici principale navod:

- fiecare navod este confectionat la comanda, astfel incat sa satisfaca nevoile fiecarui utilizator, lungimea si inaltimea sunt ajustabile;

- plasa folosita este fabricata din fibre de poliamida PA 66 (nailon 66) de cea mai buna calitate, importata din Japonia;

- sfori impletite cu diametrul de 10-16 mm, confectionate din poliester;

- dimensiunea ochiului plasei este cuprinsa intre 6mm si 100mm iar grosimea firului 210/9 – 210/120;

- navodul dispune de matita la jumatate pentru recoltarea pestelui.

Pentru a va ajuta sa optimizati costurile achizitionarii unui navod pescaresc nou, ne-am propus sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferind posibilitatea de inchiriere. Totodata, va putem pune la dispozitie un specialist din cadrul companiei care sa va stea la dispozitie si sa va consilieze in manuirea navodului.

Nu comercializam niciun fel de plase de pescuit interzise (ex. plase monofilament).

Am fost, suntem si vom fi intotdeauna iubitori ai naturii de aceea dorim sa transmitem tuturor partenerilor un mesaj de responsabilizare pentru mediul inconjurator. Pescuiti responsabil.

Despre PlasedePescuit

Confectionam si comercializam o gama completa de plase de pescuit, navod, setca, viviere plutitoare si alte plase pescaresti. Credem in lucru bine facut si in identificarea cu nevoile clientilor, toate produsele noastre sunt confectionate manual de catre noi la cele mai inalte standarde calitative.