Poze Platforma e-commerce

 • GamesLine-2 ani

  Poza: GamesLine.ro se relanseaza dupa 2 ani pe o noua platforma e-commerce!

 • Cs Cart- cea mai buna platforma e-commerce

  Poza: Cs Cart- cea mai buna platforma e-commerce

 • ERP Dynamics NAV

  Poza: Integrarea între sistemul ERP Dynamics NAV și platforma de e-Commerce

 • Conferinte e-commerce astazi la ora 15

  Poza: Conferinte e-commerce astazi la ora 15

 • Prin parteneriatul dintre Seamless şi furnizorul de soluţii e-commerce Webecom Peste 440 de magazine online au acces la soluţia de plată cu SEQR

  Poza: Prin parteneriatul dintre Seamless şi furnizorul de soluţii e-commerce Webecom Peste 440 de magazine online au acces la soluţia de plată cu SEQR

 • Comunicat de presa privind stadiul proiectului „Creare platforma electronica de tipul e-commerce – Enciclopedia Muzicala”

  Poza: Comunicat de presa privind stadiul proiectului „Creare platforma electronica de tipul e-commerce – Enciclopedia Muzicala”

 • David Darmanin, CEO & Founder Hotjar

  Poza: 9 experti internationali in E-Commerce si Marketing Online vin la GPeC Summit - cel mai asteptat eveniment de e-commerce din Romania!

 • Evenimentul Anului in E-Commerce: Conferintele Nationale de E-Commerce si Festivitatea de Premiere GPeC 2013

  Poza: Evenimentul Anului in E-Commerce: Conferintele Nationale de E-Commerce si Festivitatea de Premiere GPeC 2013

 • Web Made - Solutia optima dedicata exclusiv dezvoltarii firmelor de e-commerce

  Poza: Web Made - Solutia optima dedicata exclusiv dezvoltarii firmelor de e-commerce

 • Lansare platforma de tranzactionare utilaje tipografice

  Poza: Lansare platforma de tranzactionare utilaje tipografice

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul platforma e-commerce.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la platforma e-commerce. Pozele pe tema platforma e-commerce cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul platforma e-commerce, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la platforma e-commerce, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la platforma e-commerce.