playmates    

Comunicate de presa si evenimente pe tema playmates

 • playmates. SEXY EURO 2012 PLAYMATES PARTY @ Barletto Summer Club!

  playmates

  Bucuresti - 14 June 2012

  Comunicat de Lake Activ

  Vineri, 15 iunie, Barletto Summer Club va asteapta la cea mai incendiara petrecere a acestui weekend! O noapte dedicata Campionatului European de Fotbal 2012, alaturi de cele mai sexy modele care pozeaza in revistele pentru barbati! :) ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: petrecere , party , cluburi bucuresti , modele , club bucureti , euro sexy , playmates

  Vezi toate comunicatele de presa despre playmates

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul playmates.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la playmates. Informatiile despre playmates cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul playmates, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la playmates, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.