PLC Corporation Grup

PLC Corporation Grup


Descrierea companiei PLC Corporation Grup

Cadrul de lucru
Programul de parteneriat comercial al firmei PLC Corporation Grup

Acestea ofera nu numai un nivel de intrare redus ci si o matrice completa de beneficii pentru parteneri.
Sunteti interesati sa fiti partener comercial avand avantajul concurential al castigatorului? Pentru mai multe informatii si inscrieri, vizitati www.sopho.ro.

Incepand cu luna octombrie 2005, Philips Business Comunications a agreat ca DISTRIBUITOR AUTORIZAT pentru Romania si Moldova compania PLC Corporation Grup.

Ca distribuitor autorizat, PLC Corporation Grup, intelege sa ofere suport tehnic pentru toate produsele Philips Business Communications aflate in posesia oricarei persoane fizice si/sau juridice indiferent de locul si data la care a fost achiztionat. Solicitarile dvs. trimise la adresa de email helpdesk@sopho.ro vor primi raspunsuri in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestora.

Politica PLC Corporation Grup prevede ca produsele Philips Business Communications sa fie livrate catre clienti prin reteaua de DISTRIBUITORI agreati in fiecare din judetele tarii. Lista acestor companii este disponibila la sectiunea distribuitori.
Nota: pentru judetele in care nu exista distribuitori agreati, cumpararea produselor se va face direct de la PLC Corporation Grup.

Comunicate PLC Corporation Grup :

Vezi toate comunicatele companiei PLC Corporation Grup.