HP Cash In & Trade Up

BUCURESTI - 19 august 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Incepand cu 18.08.2008 si pana la 31.10.2008, PLC Corporation Grup a lansat programul 'HP Cash In & Trade Up' destinat inlocuirii echipamentelor de printare de format mare (A1, A1+, 24', 36', 42', 44', 60') vechi, uzate fizic si moral, aflate inca pe piata din Romania.

Firmele de arhitectura, proiectare structuri, proiectare instalatii, urbanism, peisagistica, centrele de copiere, agentiile de publicitate sau alte firme care folosesc echipamente de printare de format mare (plotere) doresc sa isi reduca costurile de printare, sa isi mareasca viteza de lucru la print si sa isi sporeasca semnificativ calitatea printurilor obtinute (planse, fotografii, etc).
Exista inca in dotare echipamente vechi, uzate fizic si moral, care creaza probleme de calitate a printurilor, au costuri de intretinere si exploatare ridicate sau care pur si simplu ocupa loc degeaba in birouri sau depozite.
'HP Cash In & Trade Up' este un program prin care PLC Corporation Grup vine in sprijinul detinatorilor de astfel de echipamente. Inlocuirea unui astfel de echipament se poate realiza rapid, fara costuri de expeditie si cu achitarea unor sume care pot atinge 3500 EUR pentru echipamentul vechi.
In plus detinatorii unei licente legale a unui produs din familia Nemetschek primesc cadou un notebook de clasa medie HP Compaq, iar daca echipamentul de printare de format mare este din familia HP Designjet T1100 primesc cadou si un al doilea set de cartuse.

Speram ca programul 'HP Cash In & Trade Up' sa elimine cat mai multe 'relicve' din birourile si depozitele dvs. si astfel sa puteti avea printuri de calitate obtinute rapid si la costuri excelente.

Spor la treaba!
PLC Corporation Grup
http://www.plccorp.ro/content/view/88/34/

Despre PLC Corporation Grup

PLC Corporation Grup este HP Preffered Partner, Nemetschek Authorised Partner, Avira Authorised Reseller, es-te Folding Authorised Partner
PLC Corporation Grup
+4-0732-868052

comunicaatedepresa.ro@plccorp.ro