Meadows - DesignMerge acum si in Romania

BUCURESTI - 14 februarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

XTensions.ro va oferi unul din cele mai utilizate produse software pentru publicarea si tiparirea datelor cu caracter variabil incluse in documentele QuarkXPress sau Adobe InDesign.

DesignMerge Pro este un program foarte complex si puternic pentru tiparirea datelor cu caracter variabil ( variable data printing - VDP ) care lucreaza direct in QuarkXPress® sau Adobe® InDesign®. Ideea din spatele DesignMerge este foarte simpla - deschideti orice document in QuarkXPress sau InDesign si faceti-l variabil - “Make it Variable™”.

Puteti folosi DesignMerge pentru a personaliza orice parte a documentului inclusiv text variabil, grafica, articole sau chiar intregul layout. DesignMerge include si un numar de facilitati VDP cum ar fi potrivirea automata a copiilor (copyfitting), programare conditionata logic, coduri de bare si suport pentru layout-uri multiple.

Despre PLC Corporation Grup

Despre Meadows Publishing Solutions:
Meadows Publishing Solutions este companie de consultanta, specializata in dezvoltarea XTensiilor pentru QuarkXPress, plug-in-urilor pentru Adobe InDesign si Acrobat, precum si a altor tehnologii pentru extensii. Linia de produse, apreciata si binecunoscuta pe piata de specialitate, include produsele comerciale AutoPrice, DesignMerge, Batch Print si GroupPicture, pozitionand compania in zona marilor inovatori din domeniile tehnoredactarii, automatizarii publicatiilor si tiparirii datelor variabile. Fondata in 1991, Meadows isi are sediul in imediata vecinatate a orasului Chicago, in Schaumburg, Illinois.
********************
XTensions.ro este portalul destinat solutiilor de extindere a facilitatilor oferite de programele de tehnoredactare QuarkXPress, Adobe InDesign


www.XTensions.ro
www.QuarkXPress.ro
comunicaatedepresa.ro@xtensions.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plc-corporation-grup/meadows-designmerge-acum-si-in-romania