Suportul tehnic gratuit pentru QuarkXPress 6 inceteaza incepand cu 31.03.2009

BUCURESTI - 2 martie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu data de 31.03.2009, Quark nu va mai oferi suport tehnic GRATUIT pentru QuarkXPress 6. Dupa lansarea QuarkXPress 8, Quark a continuat sa ofere suport pentru versiunea 6 pentru o perioada limitata de timp, pentru a permite clientilor sa afle informatii despre ultima versiune si sa faca upgrade catre aceasta.

Dupa 31 martie 2009, suportul tehnic GRATUIT va fi disponibil numai pentru clientii care detin QuarkXPress 7 si QuarkXPress 8.
Clientii care au incheiat un contract de mentenanta pentru produsele Quark vor beneficia in continuare de acest suport.

In consecinta, acum este un moment bun de a face upgrade de la QuarkXPress 6 la QuarkXPress 8, cu doar 349 USD+TVA, pentru a putea beneficia in continuare de suportul GRATUIT pentru produsul dvs. In plus, upgrade-ul la versiunea QuarkXPress 8 va aduce o economie de 114,95 USD+TVA, prin participarea la promotia: Smart Upgrade cu Font Management.

QuarkXPress®8.02 imbunatateste instalarea, adauga localizari ale interfetei de utilizator pentru inca cinci limbi si, bazandu-se pe increderea si performantele QuarkXPresss 8 cu care utilizatorii s-au obisnuit deja, elimina cele mai importante probleme raportate de clienti. In plus, aceasta versiuna ofera suport pentru ultimele update-uri ale librariilor de culoare PANTONE® Goe de la Pantone Inc.

Mai multe informatii legate de versiunea QuarkXPress 8.02 puteti gasi la www.quarkxpress.ro

Pentru ca decizia dvs. sa fie cat mai usor de luat puteti incerca versiunea trial complet functionala a QuarkXPress 8, valabila timp de 60 de zile de la data instalarii. Aceasta versiune este disponibila pentru descarcare sau puteti comanda un CD.

Despre PLC Corporation Grup

Despre Quark
Quark Inc. (euro.quark.com/en) este o compania producatoare a unui software inovator care ofera solutii pentru design, productie si colaborare care au transformat industria de comunicatii creative. Quark a oferit software profesionistilor in tehnoredactare inca de cand produsul de baza, QuarkXPress, a schimbat cursul tehnoredactarii traditionale. Quark Inc. este o companie privata cu sediul in Denver
********************
QuarkXPress.ro este portalul destinat solutiilor QuarkXPress.
-------------------
XTensions.ro este portalul destinat solutiilor de extindere a facilitatilor oferite de programele de tehnoredactare QuarkXPress, Adobe InDesign


www.QuarkXPress.ro
www.XTensions.ro
comunicatedepresa.ro@xtensions.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plc-corporation-grup/suportul-tehnic-gratuit-pentru-quarkxpress-6-inceteaza-incepand-cu-31-03-2009