Un altfel de program 'RABLA'

BUCURESTI - 3 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

Comunicatiile - elementul esential in dezvoltarea oricarei afaceri - beneficiaza, de cele mai multe ori, de foarte putina atentie din partea conducerii firmelor. Cele mai multe firme din Romania au centrale telefonice vechi, uzate atat fizic cat si moral.

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor de comunicare ale companiilor din Romania, PLC Corporation Grup in calitate de NEC Philips Unified Solution Certified Partner, lanseaza un program de inlocuire a centralelor telefonice vechi, uzate, scoase din functiune, sau care nu mai fac fata necesitatilor de comunicatie ale firmelor.

Indiferent de tipul de centrala care urmeaza sa fie inlocuita, de vechimea ei, de gradul ei de uzura, companiile romanesti pot primi in locul acestora un echipament nou, modern, pregatit sa faca fata tuturor sistemelor de comunicatie prezente (telefonie standard, ISDN, VoIP, etc) la un pret cu 10% mai mic decat pretul obisnuit. In plus, schimbarea aparatelor telefonice cu altele noi din gama NEC Philips, va aduce o reducere suplimentara de 5%.

Echipamentele care urmeaza sa fie oferite spre schimb sunt:

1. Sistemul telefonic SOPHO IPC 100

2. Sistemul telefonic SOPHO IPC 500

3. Aparatele telefonice analogice, digitale sau IP:

Echipamentele fac parte din gama celor de ultima generatie si ofera din start solutii pentru orice tip companie romaneasca

Suplimentar fata de aceasta oferta, primele 25 de companii romanesti care isi vor schimba vechile echipamente cu sisteme telefonice SOPHO IPC 100 vor beneficia de transport, instalare si configurare GRATUITA.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a incepe procedura de inlocuire, este sa trimiteti un email la adresa: centrale-vechi@plccorp.ro , cu subiectul: 'Vreau sa-mi schimb centrala veche' in care sa ne spuneti cine sunteti, ce echipament inlocuiti si care sunt cerintele dvs. pentru echipamentul cel nou.

Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore de la trimiterea acestui email.

Despre PLC Corporation Grup

Incepand cu octombrie 2005, PLC Corporation Grup a obtinut statutul de CERTIFIED PARTNER al NEC Philips Unified Solution.

Ca distribuitor autorizat, PLC Corporation Grup, intelege sa ofere suport tehnic pentru toate produsele Philips Business Communications aflate in posesia oricarei persoane fizice si/sau juridice indiferent de locul si data la care a fost achiztionat. Solicitarile dvs. trimise la adresa de email helpdesk@sopho.ro vor primi raspunsuri in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestora.

Departamentul telecom
PLC Corporation Grup
www.plccorp.ro
www.sopho.ro